- Komentari -

Prinos Delta Đenerali fonda 12,5%

Beograd -- Prinos penzijskog fonda Delta Đenerali od početka godine iznosi 12,5 odsto, a vrednost investicione jedinice dostigla je 1.200 dinara, objavio je taj fond.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Ovaj vid štednje zaista jeste human, i u ovakvoj sredini vrlo i poželjan.
    Drugi vid štednje može biti i polisa životnog osiguranja, ali i sa jednim i sa drugim treba početi na vreme i razmišljati o tome što pre.

    I naravno savetujem svima koji se upuštaju u neki od ovakvih vidova štednje da dobro prouče u šta ulažu društva kod kojih štedite. Ako vam neko nudi veoma primamljive kamate znači da ulažu u rizičnije stvari, i obrnuto. Balansirajte da li želite veću sigurnost ili veću potencijalnu 'zaradu'.
    (MareBG, 19. oktobar 2009 11:31)

    # Link komentara

  2. Moj komentar je taj, da je ovakav vid "štednje" koristan a ujedno i human. Svi koji su u ovome, imaju neke koristi. Banka možda najviše ali ona ima i najviše rizika. No, imam pitanje, pa ako neko zna, molim da mi odgovori:
    Imam 54g, da li je moguće i pod kojim uslovima uplaćivati u penzijski fond u ovim godinama, da li se novac koji je uplaćen kamati i kada se i pod kojim uslovima može "ušteđeno" podići?
    Na koji rok se uplaćuju sredstva, da li postoji devizna klauzula za uplatu.
    Hvala
    (emil, 7. oktobar 2009 16:18)

    # Link komentara