- Komentari -

Filip Cepter hoće i "Optiku"

Beograd -- Na tender za prodaju 59,9 odsto kapitala beogradske "Optike" stiglo je šest ponuda, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Najnoviji komentar: Optiku je kupio i upropastio Miskovic, pod velom Veterinarskog Zavoda, Zekstre, fantomskoh firmi sa Kipra... Mobing u Optici je danas svakodnevna stvar. Radnike na ulicu, a Optika cao-zdravo!
    (Vladimir, 7. novembar 2009 22:59)

    # Link komentara

  2. De moze li neko da me prosvetli i objasni mi kakve veze serpe imaju sa optikom?
    Ili drugacije formulisano: dakle Cepter se bavi optikom, i to na sejselima poslednje 3 godine???Ili Lily drogerija? Cija je ona bese?
    (Lola, 19. mart 2008 13:54)

    A kakve veze ima cime se kupac bavi!?!?!?
    Da ne treba mozda udruzenje opticara da kupi?

    Kao sto fudbalske klubove ne vode fudbaleri, niti avio kompanije vode piloti, niti je CEO Coca-Cole laborant koji mucka taj buckuris, niti auto proizvodjace vode bivsi vozaci, tako ne postoji ni ogranicenje ko treba da bude vlastik kompanije koja gro svog profita zaradjuje najjednostavnijom i najobicnijom TRGOVINOM (uvezi i skuplje preprodaj ramove i stakla, uz povremenu doradu)!
    Na celu kompanije je potreban neko ko ce doneti svez kapital (opticari?), ko zna da analizira finansijske izvestaje (opticari?), ko zna da uradi assessment koja je investicija profitabilna a koja nije (opticari?), ko se razume u menadzment i vodjenje preduzeca od nekoliko stotina zaposlenih na nekoliko desetina lokacija (opticari?), itd. itd.

    Dokle vise ta zadrtost?
    (Plikuscht, 19. mart 2008 19:45)

    # Link komentara

  3. Zasto ne optika? Pa nece on da izradjuje naocare, samo da ulozi novac... da bi mu se vise vratilo, a neki dobili posao i plate. To je kapitalizam. Nema ideologije. Zato ima posla.
    (BoKi, 19. mart 2008 17:37)

    # Link komentara

  4. Ljudi Cepter gde dojde tu nista ne ostane.Da pojasnim, kada je kupio Jugosped drzao ga je tri godine i obavljao stare delatnosti firme jer je morao po zakonu to da uradi, a sada prodaje svaku zgradu,supu,parking otpusta radnike itd.Ako on kupuje to je onda zbog prostora.To se desilo sa svim firmama koje je on kupio.
    (Milojko, 19. mart 2008 17:13)

    # Link komentara

  5. Ha, Ha, Ha.

    Pa kakve veze ima s čim je čovek stvorio bogatstvo i čime se bavio ? Pa kad jednom zaradiš i imaš kapital taj kapital ulažeš i u druge stvari.

    Vidim razumete se neki u biznis :)
    (Ivan, 19. mart 2008 16:32)

    # Link komentara

  6. Dobro mozda Cepter ima neku firmu koja se bavi optikom. Od kad se Fidelinka ili Veterinarski zavod bavi optikom? Koje je ovde lud a ko hoce da pokrade sve zivo sami procenite.
    (Ivan, 19. mart 2008 15:05)

    # Link komentara

  7. Zasto da ne? Cepter (Jankovic) je jedan od rijetkih bogatasa koji se nije obogatio na nasoj nesreci '90ih. Stvorio je kapital u inostranstvu i sad pokusava da investira kod kuce. Daj boze da imamo vise takvih...
    (Dijaspora(c), 19. mart 2008 14:19)

    # Link komentara

  8. De moze li neko da me prosvetli i objasni mi kakve veze serpe imaju sa optikom?
    Ili drugacije formulisano: dakle Cepter se bavi optikom, i to na sejselima poslednje 3 godine???Ili Lily drogerija? Cija je ona bese?
    (Lola, 19. mart 2008 13:54)

    # Link komentara