- Komentari -

Kostić kupuje i Viktorija grupu

MK grupa je pre nekoliko dana uputila ponudu za kupovinu šabačke kompanije "Viktorija grupa" koja je prezadužena i rešenje vidi u novom vlasniku.

Izvor: 021. rs
Pošaljite komentar
  1. hvala Slobodanu Milosevicu,u potpisu Kostic,Miskovic,Covic,Cepter,Beko,Mitrovic...
     (coki, 20. novembar 2017 19:40)

    # Link komentara

  2. Finansiran je iz inostranstva za objekte van Srbije, a u Srbiji kupuje firme kojima duguje da ne bi bankrotirao, tako je bilo i sa AIK Bankom. Bio je dužan 300 miliona i da ne bi puko morao je da je kupi. Pa je onda mahinacijama smanjio dugovanja i tako u krug. Žitarice vrti između svojih firmi i svaku pravi pozitivnom, a žita jednostavno u celoj Srbiji nema koliko ima u papirima njegovih firmi. Svugde gde može da muze državu (struja na vetar i slično) to odradi, a firme koje kupuje uništava a radnike baca na ulicu kao što je bio slučaj sa najnovojom bankom koju je preuzeo.
     (aha, 20. novembar 2017 19:00)

    # Link komentara

  3. Uopste nije bitno ko je blasnik Hans ili Mile, vazno je da radnici ne nose pelene vec da budu zadovoljni i da primaju pristojnu zaradjenu platu. Sve ostalo je nebitno, kada zivis u banana drzavi, srecan si kad ne nosis pelene na poslu.
    (misko, 20. novembar 2017 16:27)

    # Link komentara

  4. Šabačka Viktorija, uljara Mladost... ovako ozbiljan portal a ovako prenesene informacije. Viktoriju će u narednom periodu napustiti najbolji kadrovi, oni koji su je doveli do ovakvog stanja će nastaviti da je srozavaju i dalje svojim demagogijama i predstavama vlasnicima. Toliki gigant, takva mašina doživljava krah zbog lošeg dugogodišnjeg upravljanja. Svinjarstvo nije isto što i uljarstvo.
    (Milivoje, 20. novembar 2017 15:02)

    # Link komentara

  5. Moze da prica ko sta hoce, ali verovatno najozbiljniji igrac u Srbiji.
    (Top, 20. novembar 2017 14:24)

    # Link komentara

  6. odakle ovom coveku ovolike pare da svake godine kupuje kompanije,banke i hotele vredne stotine miliona eura, ne jednu negu 6-7 godina zaredom? kupio aik banku za 120 miliona eura, pa hotele po sloveniji, hrvatskoj,cg i srbiji svaki po 40-70 miliona, pa usce, aj secerane je kupio za 1 euro svaku, tu je potrosio 4 eura, pa u srbiji,hrvatskoj i ukrajini kupio desetine hiljada hektara i potrosio samo u ukrajini 100 miliona na zemlju, silose i skladista. s druge strane miskovic 2011 zaradio 950 miliona eura od prodaje maksija, a nije krenuo u masovnu kupovinu, jedino da mu on daje pare?
     (loki, 20. novembar 2017 14:22)

    # Link komentara

  7. Verovatno od para koje je zaradio noseci gajbice.
     (Zorba, 20. novembar 2017 14:18)

    # Link komentara