- Komentari -

Počela prodaja karata za BG-Peking, cena je ...

Beograd -- Kineska aviokompanija Hainan erlajnz počela je da prodaje aviokarte za novu liniju između Beograda i Pekinga koja će biti uspostavljena od septembra.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. ovo nije presedanje, jer vi ne menjate avion. ovaj avion poleti iz beograda, sleti u prag, izadju putnici koji su isli do praga iz bg, udju oni koji lete iz praga do pekinga. oni koji lete iz bg do pekinga ostaju u avionu na aerodromu u pragu
     (smorko, 24. jul 2017 12:58)

    # Link komentara

  2. Hainan jednim udarcem razradjuje 2 nove linije, Bg i Prag. Za godinu dana će to biti samostalna linija tj direktna. Kod Kineza je sve uvek dobro isplanirano i ide se korak po korak.
     (nekooo, 24. jul 2017 11:59)

    # Link komentara

  3. Ovo nije nikakva pogodnost. Postoji vec nekoliko ovakvih veza sa Pekingom, po cenama od 400-450 evra za povratnu kartu, ukljucujuci i Qatar airways. U ovom slucaju ni cena nije konkurentna- nista dok se ne uvede direktna linija, mada nije lose imati jos jednu kompaniju koa slece na BG aerodrome, to ce svakako povecati konkurenciju.
    (nspasic, 24. jul 2017 11:09)

    # Link komentara

  4. Ha, ha, linija do Pekinga ali sa sletanjem u Pragu, 12 I po sati putovanja. Pa oni uopšte ne uvode direktan let Beograd-Peking, a ja bio naivan pa verovao izjavama naših političara od pre par meseci i naslovima u novinama. Ovakvih veza, do Pekinga sa presedanjem, je uvek bilo preko drugih gradova (Frankfurt, Istambul, Moskva,...)
    (Boris, 24. jul 2017 10:46)

    # Link komentara

  5. Mi smo i do sada mogli u Peking presedanjem gde god smo zeleli. Nista novo dok se ne uvede direktna linija.Ali ako je ovo najava toga bice lepo
     (milos, 24. jul 2017 10:40)

    # Link komentara