- Komentari -
  1. Pocetak sa pastetama: pouzdano, nema sta?
     (Ljubisa, 23. maj 2017 00:53)

    # Link komentara

  2. Сада знам шта нећу куповати !!!
     (да да, 23. maj 2017 00:03)

    # Link komentara

  3. Vi mislite da u korumpiranoj Srbiji taj "sertifikat" neće dobiti svako ko plati, da će da bude sve fer i pošteno, hoćeš nalepnicu, 100.000 dinara!
    (Aca Silni, 22. maj 2017 22:09)

    # Link komentara

  4. Potpuno nakaradno I krajnje nestručno... inspekcija- država će kontrolisati I to na godinu dana. U svetu oznake kvaliteta tj. standarde kontrolišu sertifikacione kuće koje su akreditovane I cija se akreditacija priznaje globalno. Na taj način i proizvod postaje globalno konkurentan... ali mi to bolje znamo . ....samo država, samo inspekcija.... pod pečat bato.
     (QA, 22. maj 2017 21:10)

    # Link komentara

  5. Svaka čast za ovakvu odluku jer će poljuprivradnim i mesnim proizvođačima dati lakši put za izvor Srpskg proizvoda na tržištu EU i na tržištu Kine i Rusije i na tržištu trećeg sveta.Ovo je prvi ministar poljoprivrede koji je stručan i koji zna ste je današnji trend u svetu.I još jedna stvar a to je moja preporuka posto živim i radim na teritoriju EU a to je da se osniva sto vise zadruga i da zajedno pomoću zadruga i mali proizvođači da imaju prilike da plasiraju svoje proizvode.Jedimka nemoze nikada da ima prodaju jer je to zakon tržišne utakmice i ekonomije.
    Pozdrav Jovan Švedska
    (Jovan, 22. maj 2017 20:29)

    # Link komentara

  6. Kako je ova vlast napredna! Francuskoj je za ovako nesto trebalo vise od 20 godina, a ovim nasim 3 meseca.
     (Lale, 22. maj 2017 20:24)

    # Link komentara

  7. E ajde ja da jednom pohvalim. Ovo je dobra stvar, jako dobra stvar, ali naravno samo ako je urađeno po pravim kriterijumima kvaliteta, a ne ko je odakle i da li ima člansku kartu partije. Ima ovaj Nedimović nekog šlifa i deluje da može nešto i hoće nešto pametno, a i ne deluje previše arogantno za razliku od nekih. Doduše ima još puno stvari, ali nije loše. Sad nisam preterano upućen u poljoprivredu, ovo je laičko mišljenje. Oko zemlje ima nekih malverzacija i tu ne bi smelo da bude. Nemojte da prodajete sve što vam padne na pamet. I što se tiče pčelara, mora jednom da se raskrsti da li kupujemo med ili šećernu vodu. Ja kupujem na selu, ali možda ću nekad morati da se prešaltam na prodavnice. A i mora se zaštititi pravi domaćin, pčelar od lopova.
    (Gde mi živimo, 22. maj 2017 19:59)

    # Link komentara