- Komentari -
  1. Sledeće treba ukinuti sve restorane, tu se ne zna šta je za ručak šta za doručak šta za večeru nego svako ulazi kad hoće i naručuje šta hoće, ko zna koliko je država izgubila zbog ovoga!
    (Marko, 18. februar 2017 19:56)

    # Link komentara

  2. Ministarka i zaposleni u ministarstvu treba da odgovore, ako vec toliko brinu o bezbednosti, sta su ucinili da povecaju bezbednost u saobracaju za putnike koji autobusima odlaze na letovanje. Mozemo po novinama da citamo da su autobusi cesto teske krsine a vozaci premoreni jer voze skoro bez ikakvog odmora. I posto se to ponavlja iz godine u godinu postavlja se pitanje kako nadlezne sluzbe i samo ministarstvo nisu uradili nista a sada cujemo da su im usta puna bezbednosti.
    Posto im je kombi prevoz izmakao izvan drzavnog reketa oni su resili da ga zabrane dok ne osmisle kreativne namete. Verujem da ce izmisliti papreno skupu licencu koju ce izdavati PKS uz neku besmislenu edukaciju. A verujem i da ce neko blizak politickom vrhu ostvariti monopol na tu delatnost. Jer lakse je kontrolisati jednog nego vise malih preduzetnika. Ovo sa kombijem je tipican primer. Da nije tako Srbija bi mogla da bude super zemlja sa velikim brojem malih i srednjih preduzeca. Medjutim, politicari i njihova kamarila tada bi ispadali iz igre i njihova uloga ne bi bila dominantna. A to nikako ne mogu da dozvole.
     (Silver Surfer, 17. februar 2017 14:52)

    # Link komentara

  3. Dajte neka neko kaze ovima iz mi istarstva da proguglaju termin "shuttle ride" pa da vide da to ima gotovo svuda u svetu
    (jedan iz mase, 17. februar 2017 12:34)

    Pa prvo treba pazljivo da se pročita tekst. Ovde nije zabranjen shuttle ride princip vec kombi prevoznici koji imaju medjunarodne voznje i voze od adrese do adrese. I to nema verovatno nigde u svetu. Evo sta je ministarka izmedju ostalog rekla: "Takva vrsta prevoza nije bezbedna, ne postoji nikakav red vožnje, nikakvog pravila ni kad se ide, na koji način se ide, ni ko vas vozi, ni kakve dozvole ima, nemaju tahografe, odnosno korisnici takvog prevoza ne znaju da li je vozač odmoran ili nije odmoran."
    Slazem se ja sa ministarkom donekle, ali gresi sto im ne da mogucnost da legalizuju svoju delatnost, pa zar nije klijentima bolje da se odvezu do odredjene adrese. Zasto treba ugusiti svaku inovativnost. Koja je pritom dobra...
     (Tarkomen, 17. februar 2017 14:49)

    # Link komentara

  4. Mare, gresis silno, sinko:

    Vi da se vozite Uberom džabe a legalni taksisti, vaše komšije, rodjaci koji žive od toga neka propadnu.

    Ako se uvede Uber ili slicna alternativa, neke druge komsije, prijatelji i rodjaci ce moci da dopune zaradu kroz dzeparac i nece propasti. Neko ce napraviti aplikaciju/ firmu i postace gazda

    Vi bi da nemate carinu kad naručite nešto iz inostranstva a ko će da finansira državne servise?

    Vi biste, mi bismo, oni bi, da budemo deo EU i tada nema carina. U tom slucaju, propasce gazda WinWina, usao bi Amazon, nastalo bi nekoliko nasih verzija i na kraju bismo placali jeftinije

    Ne samo taksisti, u ovom globalizmu svi mogu da budu zamenjeni i šta onda kad svi izgubite posao?

    Onda nista, dobrodosli u XX vek. Ah da, vec je XXI, poslovi se menjaju, trzista se menjaju. Sta ocekujete, da 5 miliona ljudi budu taoci taksista koji nece da se promene, nadju drugo zaposlenje ili ponude to isto u nesto drugacijoj formi
    (Jednogled, 17. februar 2017 14:20)

    # Link komentara

  5. Nije samo u pitanju Srbija gde se gusi Uber.U Francuskoj od '17 vaze nova pravila koja se odnose na Uber vozace.Gde se u stvari ponistava njegova prakticnost, namena i razlika od taxi voznje.
     (sasa, 17. februar 2017 14:04)

    # Link komentara

  6. Samo neka mi neko objasni kako cete da "iskorenite" voznju kombijem? I putnici i vozac ce reci da se voze zajedno bez placanja usluge. I sta onda? Naplaticete kaznu zato sto se voze legalno u regularnom vozilu??? Vi iz ministarstva pisete zakone kao da su putnici i ministarstvo na istoj strani. Mi gradjani (putnici i vozaci u ovom slucaju) smo sa jedne strane, a vi iz ministarstva sa druge, skapirajte to posto nas iz privatnog sektora tretirate kao robove koji treba da zarade za sve!
    (Ajte molim Vas, 17. februar 2017 13:51)

    # Link komentara

  7. Ej, draga gospoja, pa vi nemate normalan i redovit prevoz sa aerodroma do grada. Najlakse je unistiti, treba nesto i napraviti.
    (malji_deca, 17. februar 2017 13:48)

    # Link komentara

  8. u nemackoj ne postoje drzavne taxi firme
    (robert, 17. februar 2017 13:44)

    # Link komentara

  9. Mihajlovicka, procitaj ovo ....
    “Umesto da puste razvoj preduzetništva vladajuće strukture samo gomilaju birokratske procedure i nameću nove namete privredi“, napominje Rajić. - "Izmišljaju se čitava regulatorna tela, agencije i direktorati, a kada se pogleda učinak tih organizacija vidi se da značajno nije povećana ni bezbednost ni kvalitet usluga koje ta regulatorna tela kontrolišu ili propisuju. I stalno se bavimo pogrešnim temama, raspravljamo o kombi prevoznicima, umesto da se, na primer, zapitamo što se na putevima ne uvedu vinjete kao u svakoj normalnoj zemlji čiji građani nisu bogati da plaćaju stotine zaposlenih i infrastrukturu."
    Verujte mi, necete ni vi jos dugo.
    (Mufljuz, 17. februar 2017 13:27)

    # Link komentara

  10. Ja imam jedan potpuno cist legalan posao koji pristojno zaradjuje, ali kad mi drzava uzme sve takse, poreze i ostale namete, ne staje mi nista, pa sam morao da otvorim jos jedan posao u sivoj zoni kako bih imao od cega da zivim. Da na zapadu radim ova dva posla bilo gde i to oba legalno, bio bih milioner. E to ove politicare neradnike sto nas jasu 50 godina ne zanima. Zato smo tu gde jesmo.
    (Srdjan, 17. februar 2017 13:25)

    # Link komentara

  11. Vi da se vozite Uberom džabe a legalni taksisti, vaše komšije, rodjaci koji žive od toga neka propadnu. Kakav je to sebičan interes, ti u Nemačkoj imaš državne taxi firme, voze nove mečke i svi rade za platu pa šta im fali.
    Vi bi da nemate carinu kad naručite nešto iz inostranstva a ko će da finansira državne servise?
    Ne samo taksisti, u ovom globalizmu svi mogu da budu zamenjeni i šta onda kad svi izgubite posao? Aj da uvezemo 100.000 zanatlija iz Azije jer eto oni su jeftini, aj da uvezemo 10.000 Indijaca da nam rade u IT sektoru jer su jeftini. Da li je to dobro, svi vide svoj sitni interes a širu sliku niko ne vidi.
     (mare, 17. februar 2017 13:10)

    # Link komentara

  12. Da drpate svuda i zabranjujete sve, to smo navikli u Srbiji pola veka i više, ovde se vlada zabranama, strahom i manipulacijama.
    Nego šta bi sa smanjivanjem birokratije i administracije?
    (lažovi, 17. februar 2017 13:06)

    # Link komentara

  13. Dajte neka neko kaze ovima iz mi istarstva da proguglaju termin "shuttle ride" pa da vide da to ima gotovo svuda u svetu
     (jedan iz mase, 17. februar 2017 12:34)

    # Link komentara

  14. Podatak poginulih kombi prevozom - nema ga! Podatak saobracajki autobusom gde masa biva povredjena ili cak gine - na desetine. Ja znam da je procentulno veci broj autobusa, isto toliko i krseva autobusa! Ovo nema veze sa bezbednoscu, vec sa budzetom. Vozim se samo autom u zemlji, ali, ne vredjajte inteligenciju...
     (Komicar, 17. februar 2017 12:19)

    # Link komentara

  15. Pa guši se osnovno pravo svakog slobodnog radno sposobnog građanina ove zemlje - pravo na rad.
    Vlada ove države želi robove za strance a ne domaće privrednike.
     (Madre mia, 17. februar 2017 12:06)

    # Link komentara

  16. uber bi mogao legalno da radi u srbiji ako bi primao iskljucivo vozace i kola koja zadovoljavaju iste uslove kao taksi vozila. za auto to su motor euro 3 i 4 vrata, bazdareni taksimetar, bilo kakva mala tabla sa natpisom taksi, placeno dodatno osiguranje putnika, tehnicki pregled svakih 6 meseci i registracija na tx tablice. vozac treba da ima vozacku najmanje 5 godina, da nije krivicno osudjivan za saobracajna krivicna dela, da ide na lekarski pregled svake tri godine i da ima otvorenu prevoznicku radnju. kao takav on je legalan taksista a da li je poziv dobio preko privatnog telefona, radio centra ili ubera drzavu nije briga. time bi uber i taksisti bili izjednaceni i ... uber ne bi uspeo u provinciji zbog male cene taksija. u beogradu ko zna.
     (bopal, 17. februar 2017 11:32)

    # Link komentara

  17. E pa ja cu i dalje da vozim a ministarka nek se slika. A vi i dalje glasajte za njih.
     (ikis, 17. februar 2017 11:16)

    # Link komentara

  18. Citam komentare i lupam pluseve, sve smo u pravu. E sad, sta mozemo da uradimo osim kuckanja komentara? Izgubili smo snagu za borbu jel da? Ili nismo...
    (Milos, 17. februar 2017 11:15)

    # Link komentara

  19. tih 50 miliona gube time što ne naplaćujete auto put do Subotice pa ne vidim da se nešto uzbuđuju u ministarstvu..
     (vlada, 17. februar 2017 11:14)

    # Link komentara

  20. Naša drzava porezuje sve živo a stalno nariče kako ju svi oštećuju. Primera radi, porez na lični dohodak, porez na promet, porez na svaki proizvod u prodavnici, porez za vozilo, porez za registraciju vozila, porez za struju, porez za sve živo. Kada se saberu svi porezi koje prosečan građanin plaća u Srbiji, dolazi se do sume od 75 a i više procenata od svega što zaradi. Dakle vi i ja ostavljamo drzavi 75 dinara od 100, na ime svih poreza a država kuka kako je oštećena.
     (Mirkosoft, 17. februar 2017 11:12)

    # Link komentara

  21. Ali zato opusteno mogu divlji taksisti, kako samostalno tako i udruzenja, transparentno i bahato - na trgu, na aerodromu, uzivancija.
    (Gradjanin, 17. februar 2017 11:08)

    # Link komentara

  22. Posto sam stvarni doktor, evo, nije me mrzelo da pronadjem podatke.
    Na sajtu Agencije za bezbednost saobracaja postoje izvestaji o saobracajnim nesrecama.

    [link]

    Izvestaj iz 2015, strana 19 ili 15, zavisi kako gledate
    (to se zove citiranje...)

    U periodu od 2011-2015 poginulo je 24 vozaca ili putina u autobusima.
    1427 u putnickim vozilima,
    U 2015 - 6 u autobusima
    269 u automobilima

    Izvolite pitati sopstvenu agenciju da izadje sa podatkom koliko je ljudi poginulo u kombijima
    (* oznaciti slucaj ludaka koji je potrpao nestvaran broj migranata, jer to je ludost i nije relevantna)
    (** oznaciti poginule u kombijima koji su obavljali prevoz za sopstvene potrebe)

    Upit googlu
    nesreca poginuli "kombi prevoznik"
    daje 0 pogodaka

    Naucite narod, narod nije marva, narod nije glup - izadjite sa podacima
    (Pehad, 17. februar 2017 11:07)

    # Link komentara

  23. Koliko sam razumeo nije zabranjen kombi prevoz u gradu već samo oni koji su medjunarodno saobraćali. Postojali su kombi prevoznici koji vas pokupe na vasoj adresi i voze do druge drzave. Skoro sam se vozio tako Ljubljana-Beograd. Komfor je bolji, brže se stigne i odvezu vas do odredjene adrese. Iskreno ne znam sta je tu problem osim sto verovatno hoce da zastite vece preduzetnike...
     (Tarkomen, 17. februar 2017 11:03)

    # Link komentara

  24. Ministarka iznosi neistine, kombi prevoz postoji u mnogim državama Evrope. A 50 miliona koje računa su glupost, ja sam svuda išao svojim kolima dok se nije pojavio kombi. Sada kada ga ukidaju ponovo se vraćam privatnom prevozu jer putovanje autobusom je neudobno, prisiljen si da slušaš grand, zlatni melos i slične muzičke emisije a i traje duplo duže zbog čekanja na granici u redu sa autobusima...
    (Čini mi se da me gitara ne sluša, 17. februar 2017 11:03)

    # Link komentara

  25. Taj problem sa kombijima je najmanji. Kada kombi dodje na granicu, preda se spisak i broj putnuka, i zna se kolko treba da se plati porez
     (QQ-LELE, 17. februar 2017 10:57)

    # Link komentara

  26. i građani su u gubitku sto moraju da zive u ovakvoj banani ....
     (iva, 17. februar 2017 10:52)

    # Link komentara

  27. > ne postoji nikakav red vožnje, nema pravila ni kad se ide...

    Dok, međutim, kad koristiš taksi, ima tačno red vožnje i pravila gde ćeš da završiš?! Pa to nema ni za redovne autobuske linije.
    (Gmaz, 17. februar 2017 10:49)

    # Link komentara

  28. Nesigurniji ste u bilo kom srpskom autobusu nego u kombiju. Imamo pijavicu od drzave.
     (A, 17. februar 2017 10:47)

    # Link komentara

  29. Kad je ministarka Mihajlovic rekla da kombi prevoz nije bezbedan i da to sto rade rade zbog bezbednosti gradjana, mogla bi da iznese neki zvanicni podatak na osnovu kojeg bazira taj stav. Da vidimo koliko je ljudi poginulo ili je povredjeno u kombi prevozu koji se brani. Ja ne znam podatke, ali prateci medije cini mi se da je taj broj blizak nuli, a ne bi me cudilo i da je nula godisnje.
    (Nikola, 17. februar 2017 10:47)

    # Link komentara

  30. Iz ovih, i mnostva drugih primera se vidi da ova drzava, ako se uopste i moze nazvati drzavom, ne postoji zbog svojih gradjana, vec zbog sebe, tj. politicara i njima bliskih.
    Boze sacuvaj kad bi se ovako napacenom narodu omogucilo da barem malo osete kako je ziveti normalno, da koriste i uzivaju neke servise koji su svuda u svetu najnormalnija stvar.
    Ali ne, muci se Srbine, muci...
     (VukVucko, 17. februar 2017 10:45)

    # Link komentara

  31. Следеће је шта год им падне напамет. А свако тело трпи притисак док једном не пукне.
    Ова "држава" ради све, осим онога што је у интересу грађана. Ако, на пример, постоје сумње у исправност Убера у домену безбедности, регулисања пореза, па и пословне етике, за међународни комби превоз такве сумње сигурно не постоје. Једино ограничење у Србији је слаба и корумпирана израбљивачка држава, неспособна да иде у корак са временом.
     (Јабучило, 17. februar 2017 10:43)

    # Link komentara

  32. Pitate se zasto je Srbija siromasna, pa... Rasclanite ovu izjavu:

    Država zbog kombi prevoznika gubi više od 50 miliona evra godišnje
    - Izracunato kako? Ako se plati porez na cenu prevoza, nebitan je vid prevoza. Plus, ljudi koji putuju trose na pumpama, u gradovima, tesko je to izracunati. Ali 7e po svakom coveku - nemoguca brojka


    Samo u prethodnih 10 godina pola milijarde evra nam je uskraćeno zato što imamo nelegalnu vrstu prevoza. Mi na taj način potpuno urušavamo transportnu delatnost.
    - Ponovo, kako je izracunato. I ne, ne urusava se delatnost, nego se poboljsava na radost korisnika, kao i prevoznika koji dobijaju uslove za rad.

    Kombi prevoznici očekuju da mogu da vas voze, od stana do stana, kako kome odgovara. To ne postoji nigde u svetu.
    - Netacno. Ovo postoji od Peterzburga do... Kamcatke preko Evrope.

    Takva vrsta prevoza nije bezbedna,
    - Netacno. Koliki je broj nesreca po kilometru ili po putniku ili po bilo kom parametru koji se da izracunati?

    ne postoji nikakav red vožnje,
    - Netacno. Postoji red voznje, zakazuje se datum.

    nema pravila ni kad se ide,
    - Ima, kad se prijavi dovoljan broj ljudi. I kad ljudi to zele. Kazu unapred. U Sloveniji voze do aerodroma i za 2 coveka i sa praznim kombijem

    ni kakve dozvole ima.
    - Pa smislite smislena pravila, ko vam brani...



    Kada budete birali ljude koji umeju da postave prava pitanja, rese probleme, i shvate da zivimo u 2017 - stvarno ce biti bolje, odmah.
    (Pehad, 17. februar 2017 10:40)

    # Link komentara

  33. "Kombi prevoznici očekuju da mogu da vas voze, od stana do stana, kako kome odgovara. To ne postoji nigde u svetu. Takva vrsta prevoza nije bezbedna, ne postoji nikakav red vožnje, nema pravila ni kad se ide, ni kakve dozvole ima."

    Kako ih samo nije sramota da voze od stana do stana...Kakav bezobrazluk...Sve vam je malo, smanjite penzije, podignite porez, dusu nam uzmite...A vi se vozite u vasim drzavnim automobilima sa soferom i smejte se sirotinji...
     (Mika Šumadinac, 17. februar 2017 10:37)

    # Link komentara

  34. Da nasa drzava ima sistem gde ti sletis na aerodrom, sednes u metro, odes do zeleznicke stanice, udjes u brz i komforan voz i stignes do svog grada u roku od najvise 2 sata (odnosno kao u normalnim zemljama), ne bi nam ni trebali kombi prevoznici. A ja sad kad bih pokusao da se oslonim na prevoz koji je regulisan od strane drzave trebalo bi mi 2 dana da stignem kuci sa aerodroma.
     (Spearman, 17. februar 2017 10:36)

    # Link komentara

  35. Uber bi bila dobra stvar za naše gradjane, stvarno može dobro da se zaradi. Ja sam u Australiji vozio samo vikend kad nisam imao šta da radim i uzimao nekad po 300 dolara za noć. Samo se treba čuvati pijanih. Šteta sto smo banana država, pa uskraćuju sve živo kao i priliku ljudima da zarade novac.
    (West Perth, 17. februar 2017 10:35)

    # Link komentara

  36. Isli bi mi napred u razvitak i prosperitet....ali nekako volimo taj rikverc, zbog pojedinaca i njihovih interesa, pa to ti je.
     (wodowodikanalizacija, 17. februar 2017 10:32)

    # Link komentara

  37. E pa to vam je Srbija... Mesto gde politicari zive u idei da narod zivi kod njih u nasledjenoj dedovini, a ne da su oni izabrani od nas. Zato nas i zaskacu kako pozele, a mi cutimo i jedemo svaki njihov izmet koji izbace. A mi jos gluplji cemo da ispadnemo sad kad dodju izbori i velika vecina se izjasni sloganom "*ebite nas i dalje, mi to obozavamo". Zali Boze ovakvog naroda...
    (dzox, 17. februar 2017 10:32)

    # Link komentara

  38. Bla bla car je odlična stvar. Uber koristim kad god odem preko. Vlast ubija i ovo malo entuzijazma što nam je ostalo, jer za kreativne ideje nema razumevanja.
     (4ever, 17. februar 2017 10:27)

    # Link komentara

  39. "Država brani..." Srbija država? Stvarno? Srbijom vlada mafija. To je razlog nemanja institucija i nepostojanja želje da se bilo šta reguliše tako da ljudi mogu da rade, a država ubira porez.
    (Lale, 17. februar 2017 10:27)

    # Link komentara

  40. Kod nas ne moze nista normalno da postoji jer se od online kompanija ne moze kajmak skupljati. Mene zivo interesuje gde je gospodja Mihajlovic nasla cifru od 50mil evra? A objasnjenje za vinjete je zvanicno da nije fer da kupuju vinjete oni koji ne zele da voze autoputem! Go figure! Kukali su i vristali oko aviona Wizza na Tesli i sve sto su uspeli da urade je da rasele nase pilote van svojih kuca i porodica, svi letovi se i dalje obavljaju! Sve dok nam "strucnjaci i eksperti" vode zemlju a mi cutimo na to i zadovoljavamo se poslovima od 300€ da bi imao deci hleb da kupis tako nam i treba! Bolje je cutati i ne zamerati se politicarima jer mozda i to malo nestane. Sve dok nam je kolektivna svest takva i treba nas sisati i treba A.V. sa svojim poltronima da drzi svu vlast i da nas ponizava sto vise moze!
     (Gradjanin, 17. februar 2017 10:27)

    # Link komentara

  41. Srbija zemlja monopola i korupcije, gde drzava planski potkrada stanovnistvo.Na nivou smo africkih zemalja.
    (Pfc, 17. februar 2017 10:26)

    # Link komentara

  42. mi smo aposolutno nesposobni postali za sve!!!! pa pomenute stvari iz clanka postoje u skoro pa svim zemljama i dozvoljeno je...
    (dusan, 17. februar 2017 10:22)

    # Link komentara

  43. Nemojte samo to pitanje da im postavljate odmah će uvesti neki novi namet. U Srbiji Monini ulje košta 1500 din a u Italiji 4€, u Srbiji nema druge kafe do dve vrste, u Srbiji nema posla koji se ne radi bez monopola. I za ovu vest, država otvoreno kaže da gubi? Pa zašto imamo inspekcije.
    (Zoran, 17. februar 2017 10:21)

    # Link komentara

  44. Nemogucnost kupovine preko interneta iz inostranstva (carina, pdv i ostale dazbine neretko iznose i 50%). Nemogucnost primene dokazanih ideja i startupova. Kontam da drzava bi uzela i 100% nasih zarada, ne vidim drugi cilj jer unazad 15god nista nisu uradili da obican covek moze da sam kupi, realizuje ideju.
     (Slavisa, 17. februar 2017 10:20)

    # Link komentara

  45. nikako ovde da se nauci biznis. parama je bitno da se obrcu, ako ima i za narod bice i za drzavu... uhvate se tako nekog primera i lupaju gluposti. pazi pola izmisljenih milijardi za 10 godina. pa da se svi voze nelegalno toliko ne bi izaslo...
     (mick, 17. februar 2017 10:17)

    # Link komentara

  46. U Ministarstvu saobraćaja misle da je bezbednost putnika najvažnija....
    Jel moze neki izvestaj,grafikon,bilo sta sa statistikom nesreca,udesa?
    I to poslednjih 20 god,pa sve dok nisu uvedene rigirozne kazne i pretnje koje svakog dana citamo?
    Jedino tako mozemo da uporedimo koliko je unapredjena bezbednost na koju se toliko silno pozivate.
    Kombi prevoz postoji bilo gde u svetu.Mi se najvise vozili dolmusem,mini kombi ,jako popularan u Turskoj.
    (svasta, 17. februar 2017 10:16)

    # Link komentara

  47. nema nigde u svetu!???
    pa mi smo ananas drzava kad nam ovako ministri govore iz nesposobnosti da budzet napune mozgom i od sposobnosti
     (krivistojko, 17. februar 2017 10:16)

    # Link komentara

  48. svaka čast za tekst, nisam ovo očekivao od večernjih novosti, očigledan primer kako političke elita doživljava vlast i državu, nije ovo sad ni k od kapitalizma, sad bi maltene ustavni sud da nije instruiran trebao da reaguje jer ugroženo osnovno ljudsko pravo na rad
    (nikola92@gmail.com, 17. februar 2017 10:15)

    # Link komentara

  49. Živim u Finskoj, kombi prevoz je sasvim normalna stvar i ovde i u Švedskoj i stalno ga koristimo. Ne znam o čemu ministarka priča ali to nije istina.
    Najlakše je nešto zabraniti zato što ste nemoćni da uvedete red i kaznite one koji rade na crno.
    (Finac, 17. februar 2017 10:12)

    # Link komentara

  50. “Država zbog kombi prevoznika gubi više od 50 miliona evra godišnje “, izjavila je ministarka Zorana Mihajlović. 

    a šta je ta država dala da bi bilo šta gubila?
     (mama mila, 17. februar 2017 10:09)

    # Link komentara

  51. Ovo je strogo centralizovana i partijska drzava gde vlast drzi partija na vlasti,a ne institucije. Kad u toj partiji sede i autoprevoznici onda je jasno da se zakoni donose da bi se pogodovalo svojim clanovima a na stetu obicnih ljudi koji nisu u strankama.Isto je i za fudbal i za bilo koju drugu stvar. Umesto da se pusti da ljudi rade,sputavaju se i izricu se zabrane.
     (C i n i k, 17. februar 2017 10:08)

    # Link komentara

  52. A kada je to naša država radila u interesu građana?
     (Damir, 17. februar 2017 10:06)

    # Link komentara

  53. "Samo u prethodnih 10 godina pola milijarde evra nam je uskraćeno zato što imamo nelegalnu vrstu prevoza."

    A to što ste vi političari pokrali milijarde, to nije problem?
    (besan ker, 17. februar 2017 10:06)

    # Link komentara

  54. Zasto nasa cenjena ministarka nije izracunala koliko drzava gubi zbog partijskog i rodjackog zaposljavanja? Verovatno bi cifra bila neuporedivo veca.
     (rabo, 17. februar 2017 10:05)

    # Link komentara

  55. Šta je nebezbedno kod kombija koji su skoro proizvedeni od renomiranih svetskih proizvođača i koji ovde prođu tehnički pregled?
    (h1ghwaymen, 17. februar 2017 10:04)

    # Link komentara

  56. Država ne koči ni Uber ni kombi prevoznike zbog toga što nema profit već predpostavljam da je razlog priprema terena za nekog trećeg koji bi trebao da uzme monopol na ove aktivnosti.
     (Hogar, 17. februar 2017 10:00)

    # Link komentara

  57. Naša "država" neodoljivo podseća na afričke diktature.... šta napravi SNS banda.
     (Смена страже, 17. februar 2017 09:59)

    # Link komentara

  58. A divlje taksisti mogu da rade?
    (Yao Ming, 17. februar 2017 09:56)

    # Link komentara

  59. Ako je fabrika proizvela kombi sa osam sedista onda se podrazumeva da je bezbedan.
    Logiko gde li se iseli.
     (Dragan Risović, Kruševac, 17. februar 2017 09:54)

    # Link komentara

  60. mesate babe i zabe
     (steva ns, 17. februar 2017 09:42)

    # Link komentara

  61. U logoru Srbija, zna se red.
     (Potencijalac, 17. februar 2017 09:34)

    # Link komentara