- Komentari -
  1. Uporedio sam i ceski i nas Badvajzer i isti su po ukusu. Mozda su u Ceskoj i kod nas u drugacijoj obavezi sto se tice etikete. To pivo je iste cene i ovde i u Ceskoj. Za nas bi onda poseban proizvod morali da prave a to onda radi i Erdinger i ostali proizvodjaci. Nisam bas siguran i sto se tice proizvodnje, realno nase trziste je malo a onda bi morali samo za nas da prave sarzu sto nije realno. Svako ko radi u nekoj vecoj prehr. fabrici zna o cemu pricam.
     (Dzon, 11. oktobar 2015 08:31)

    # Link komentara

  2. Najjaci su mi ovi Hajnekeni, Tuborzi, Staropramenovi, Niksicka, ..., sto se pune u Srbiji.
     (Takiljudi, 11. oktobar 2015 06:41)

    # Link komentara

  3. Zajecarac u staroj staklenoj flasi ZAKON!
    (student, 11. oktobar 2015 01:25)

    # Link komentara

  4. "Vrhunsko pivo "Budweiser", najbolje...kralj svih piva..." - E vidiš brate grešiš. Tj. što bi se reklo u jednu ruku da, a u drugu ruku ne. Uzmi bilo koju flašu ili limenku koju ti Česi izvoze u ovaj naš Srbistan (ovde ne govorim o Američkom Bud-u kojeg kod nas nema a verovatno bi bila ista varijanta). Na etiketi pročitaj sastojke piva za sve zemlje koje su pobrojane. Piše lepo: voda, hmelj, ječmeni slad (ili ječam). To piše na slovenačkom, hrvatskom, estonskom, litvanskom ili bilo kojem drugom jeziku u koji izvoze i lako se da protumačiti čak iako ne govoriš te jezike. A onda pred kraj pročitaj sadržaj za SRB tržište. Lepo piše: sadrži JEČAM! - bez ijednog drugog sastojka.
    U prevodu: celom svetu braća Česi valjaju pivo, a nama Srbima redovnu domaću brlju iliti kukuruzovaču kao i 95% ostalih pivara koje valjaju "pivo" kod nas, truju nas i ko zna kako još eksperimentišu u cilju debele zarade i satiranja celokupnog naroda, jer su tako u mogućnosti. I to još rade na 120-godišnjicu od osnivanja pivare. Jubilarne ambalaže i etikete su svečano odštampali, ali da se zeznu i počaste nas sa pravim pivom, to nećeš doživeti.
    Uzmi, pročitaj, proveri, a ako imaš mogućnosti kupi ili naruči da ti neko donese Budweiser iz Češke, Engleske ili neke normalne zemlje, pa ga uporedi sa ovim đubretom kod nas! :(
    (Jorginho, 10. oktobar 2015 23:10)

    # Link komentara

  5. I jedni i drugi prave uzasna piva. Da je preuzimanje uspelo, to za ljubitelje piva ne bi imalo nikakav znacaj niti uticaj. Srecom, pa mikro pivare nicu svaki dan na sve strane, a samo u SAD ih je vec oko 3000. Mnoge od njih prave pravo pivo, dok su Bud, Millers, Hajneken i Carlsberg samo bezukusna imitacija piva.
    (Liberty, 10. oktobar 2015 23:09)

    # Link komentara

  6. Vrhunsko pivo "Budweiser", najbolje...kralj svih piva...
    fkczv no#1, 10. oktobar 2015 13:20)

    Cudno, za pivo koje ima reputaciju jednog od najgorih.
    (Dejan, 10. oktobar 2015 22:34)

    # Link komentara

  7. Ceo ovaj dil je zbog tržišta u expanziji, Afrike I Azije. Mislim da će ovo proći, jer uvek postoji tzv. hostile takover, što nikome nije u interesu. nova firma će morati da odbaci MillerCoors u USA I Snow u Kini, I manje više to je to.
     (mc, 10. oktobar 2015 18:57)

    # Link komentara

  8. OK - merdzeri i akvizicije ali da pivarska grupacija br. 1 (AB InBev) u svetu kupi br. 2 (SAB Miller) deluje neverovatno i ne cudi sto SAB Miller odbija ponudu jer u ovoj igri ili kupujes ili budes kupljen - mozda Miller kupi Heineken (3.) ili Carlsberg (4.) pa oni budu br. 1?

    Takodje, ne znam kako amtimonopolske komisije dozvoljavaju ovakve akvizicije? Sto je najgore, AB InBev i SAB Miller prakticno i nisu konkurencija s' obzirom na trzista na kojima lideri (ne sudaraju se koliko bi ocekivali za vodece takmace u industriji).

    Sve u svemu, hiljade brendova piva, a na kraju lanca 3-4 kompanije koje ih prave...
     (uredni neplatisa, 10. oktobar 2015 14:18)

    # Link komentara

  9. Vrhunsko pivo "Budweiser", najbolje...kralj svih piva...
     (fkczv no#1, 10. oktobar 2015 13:20)

    # Link komentara

  10. Sta ti je reklama, samo da dignu cenu u nebesa. Pivo im II klasa u poredjenju sa Evropskim nektarom od hmelja.
    (ace of spades, 10. oktobar 2015 12:07)

    # Link komentara

  11. Piveli!
     (Budala, a koči!?, 10. oktobar 2015 12:06)

    # Link komentara