Gocić: Očekujem reakciju ekipe i dodatnu motivaciju

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je da očekuje reakciju svoje ekipe i dodatnu motivaciju na sutrašnjem meču.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Vaterpolisti Novog Beograda u prvoj utakmici drugog dela Superlige Srbije u subotu od 19:45 časova na bazenu Sportskog centra 11. april dočekuju Šabac.

"U kratkom vremenskom periodu igramo već treću utakmicu protiv Šapca, što samo po sebi daje dodatnu težinu ovom duelu", istakao je Gocić i dodao da njegov tim u prethodna dva meča koje je igrao kao gost nije pružio blistave partije.

"To poziva na dodatnu opreznost, ali i daje nam znatno veći motiv pred ovaj duel. Moram da istaknem, da iako mi nismo bili na visini zadatka, Šabac je odigrao dve kvalitetne utakmice i ima vrlo dobru ekipu. Izuzetno su kvalitetno vodjeni od strane trenera Nemanje Ličanina i poseduju izuzetno vruć domaći teren. Uslovi za igru su prilično otežani, a to ću na najbolji način oslikati činjenicom da smo u te dve utakmice za bar dva to tri minuta imali smanjeno vreme za napad. Ali, moji igrači zaslužuju sve pohvale, jer su pored uspona i padova ipak smogli snage i pronašli put do pobeda, "izjavio je Gocić.

Novi Beograd je u dosadašnjem toku Superlige Srbije upisao svih pet pobeda i lider je na tabeli A grupe.

"Potrudićemo se da ispravimo greške koje smo uvideli, da dodatno popravimo svoju igru, pružimo maksimum i zabeležimo novu pobedu. Svakako očekujem reakciju svoju ekipe, odredjenu vrstu mobilizacije u timu i dodatne motivacije", zaključio je Gocić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.