Filipović potvrdio: Karijeru nastavljam u Novom Beogradu

Srpski vaterpolista FIlip Filipović otkrio je da će sledeće sezone igrati za Novi Beograd.

Izvor: B92
Podeli
Dusan Milenkovic/Starsport.rs
Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije je ove sezone nastupao za Olimpijakos, sa kojim nije uspeo da osvoji Ligu šampiona.

Igpr Milanović najverovatnije neće više ostati trener kluba iz Pireja, a to nije jedini Srbin koji će napustiti Olimpijakos.

Recimo da se na kraju puta osećam dobro, i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. I, da i vama razjasnim, produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu”, otvoreno je Filip Filipović govorio za grčku Gazetu o budućem angažmanu.

Filipović je planirao da karijeru završi u Grčkoj, ali je u međuvremenu došlo do promene plana,

Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Možda i mnogo više. Ali, reći ću im da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi ovde, navijači, a posebno deca, prihvatili su me kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine”, poručio je sjajni levoruki šuter i dodao:

Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sam ovim momcima. Zaista su sjajne ličnosti”, zaključio je Filipović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.