"Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo Špandau"

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić izjavio je pred utakmicu sa ekipom Špandaua da je njegov tim ni po koju cenu ne sme da potceni nemački tim.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Vaterpolisti Novog Beograda u utorak od 19:45 časova dočekuju ekipu Špandaua u poslednjem kolu B rupe Lige šampiona.

Meč protiv Špandaua mogao bi da ima veliki takmičarski značaj, jer ukoliko ekipa trenera Živka Gocića pobedi, a Breša izgubi od Juga, Novobeograđani bi osvojili prvo mesto u grupi pred Fajnal-ejt, koji se treću godinu zaredom održava u Beogradu od 31. maja do 3. juna.

"Mislim da smo u usponu forme i da u poslednje dve nedelje igramo dosta bolje. Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo ekipu Špandaua. Duel sa nemačkim timom treba da iskoristimo na najbolji mogući način za pripremu predstojećeg Fajnal-ejta Lige šampiona. Potrudićemo se da zadržimo dobar ritam. Svakako da nam je trijumf protiv odlične ekipe Crvene Zvezde u finalu domaćeg plej-ofa dosta značio na psihičkom planu i podizanju samopouzdanja i učinićemo sve da pružimo još jednu dobru igru", istakao je Gocić.

Prvotimac Novobeogradjana Nikola Jakšić uveren je u pozitivan ishod iz duela sa Berlincima.

"Meč protiv Špandaua biće poslednja provera za nas pred finalni turnir Lige šampiona i za tu najvažniju utakmicu u četvrtfinalu. Špandau je dobra ekipa, moramo da budemo koncentrisani tokom čitave utakmice ukoliko želimo trijumf. Ipak, mislim da smo kvalitetniji sastav i da ćemo, ako pružimo maksimum, zabeležiti pobedu", zaključio je Jakšić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.