Savić: Amerikanci da nam uzvrate gostoprimstvo na Havajima

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić zadovoljan je što njegovi izabranici imaju priliku da treniraju sa selekcijom SAD.

SSIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Srpski i američki tim treniraju već nekoliko dana na Dorćolu, a u sredu su ih posetili ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i američki ambasador Entoni Godfri.

U svom stilu jeSavić Amerikancima šaljivo poručio da očekuje isti tretman na Havajima.

"Zajednički treninzi sa Amerikancima su postali tradicija, naša saradnja sa ekipom Dejana Udovičića traje već četiri ili pet godina i nadam se da će nam uskoro uzvratiti gostoprimstvo, recimo na Havajima", rekao je Savić.

"Hvala na poseti ministru i ambasadoru. Posle korone i svega, mislim da su Amerikanci pre svega skupili hrabrost i pokazali izuzetnu želju da treniraju sa nama. Ta saradnja će da se nastavi u junu, kad krenu one prave pripreme za Olimpijske igre, a nadam se da će gostoprimstvo da vrate, recimo na Havajima",
dodao je selektor "delfina".

Selektor Amerikanaca i nekadašnji strateg Srbije Dejan Udovičić takođe se zahvalio ministru Vanji Udovičiću i ambasadoru Godfriju na poseti.

"Posebno hvala selektoru Srbije Dejanu Saviću i Vaterpolo savezu na dobrodošlici. Ovi treninzi su sjajni za nas, treća je nedelja da smo u Evropi, bili smo u Grčkoj, pa u Crnoj Gori, posle idemo za Hrtvatsku i Italiju. Nadam se da ćemo posle ovog rada izaći spremniji i još bolji"
, istakao je Dejan Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.