Nadal: Da li bih želeo da budem predsednik Reala? Naravno VIDEO

Ime Rafaela Nadala i mesto predsednika fudbalskog kluba Reala se u poslednje vreme sve više dovodilo u vezu jedno sa drugim.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nije tajna da je osvajač 22 Grend slem titule veliki navijač "kraljevskog kluba", ali to ne znači da će nužno nekad i doći na tu poziciju.

Nadal je u razgovoru za "As" istakao da bi to voleo, ali da ima onih koji više zaslužuju to mesto, kao i da nema poente voditi te razgovore dok poziciju drži Florentino Peres.

"To je nešto što me često pitaju. Ponekad se stvari vade iz konteksta zarad naslova. Na kraju jedina stvar koju kažem jeste – da li bih želeo da budem predsednik Real Madrida? Da, naravno. To ne znači da ću nekad i biti, kao i da ću ikada probati da budem. Pre svega, tu su ljudi koji su više od mene spremni za tu priliku u budućnosti kada mandat jednog od najboljih predsednika koje smo imali u svojoj istoriji, Florentina, istekne. U tom smislu, ne mislim da postoji urgentna potreba za novim predsednikom. Veliki sam ljubitelj fudbala i navijač Reala takođe. Ako me pitate da li bih voleo, odgovor je da. To ne znači da postoji realna šansa da ću jednoga dana to postati", odgovorio je Nadal.

Vreme dok ne igra tenis provodi na golf terenu.

"Golf ima jednu dobru stranu, dozvoljava ti se da se takmičiš tokom mnogo godina u životu. Za mene, takmičnje je nešto što volim i što je neophodno za moj život. Međutim, golf ću nastaviti da posmatram kao što sam i uvek. Kao hobi i beg od stvarnosti", dodao je Rafa.

Njegov sin Rafael ima skoro godinu dana.

"Najbolja stvar u vezi sa roditeljstvom je doći kući i videti radost deteta kada stigneš. Teško je objasniti, ali je jedinstven osećaj", zaključio je Nadal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.