Cicipas: Želim da se okušam i kao filmski reditelj

Stefanos Cicipas je završio takmičenje na Mastersu u Majamiju i sada se okreće sezoni turnira na šljaci.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Grčki teniser još nije u formi posle problema koje je ima sa povredom u poslednje vreme, a novinarima u Majamiju otkrio je i šta bi voleo da radi ubuduće.

Poznato je da Cicipas ima svoj Jutjub kanal na kom često kači video snimke iz privatnog života, kako bi se njegovi navijači što bolje upoznali sa njim van terena.

Kako je nedavno najavljenio da će Netfliksov serijal "Break point", koji se tiče života tenisera, imati i svoju drugu sezonu, Cicipas je priznao šta bi želeo da radi.

"Imam pomešana osećanja oko toga. Uvek sam želeo da imamo tako nešto u tenisu i da budem režiser svega toga! Svakako je uzbudljivo biti i glumac u jednoj od najuzbudljivijih stvari koja se sada dešava u tenisu u smislu izloženosti javnosti i osvajanja nove armije navijača", kaže Cicipas.

Teniser iz Atine kaže da njemu ne predstavlja problem da otkrive sebe javnosti.

"Osećam da sam privilegovan da im pokažem svoj život i da ispričam svoj život na toj platformi. Ova godina bila je vrlo intenzivna što se tiče tenisa. Bilo je uspona i padova, dobrih i loših momenata. Nadam se da će krajnji produkt biti sjajna priča i da će prikazati neke uzbudljive uvide u naš sport. Lepota i moć stvaranja filmova je što to daje priliku da ispričate priče koje nisu nikada ranije. To je jedna od stvari koje volim u stvaranju filmova", zaključio je Cicipas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.