Novak Đoković

Fonjini podržao Đokovića: Novak je najveći, ali ga najmanje vole

Italijanski teniser Fabio Fonjini govorio je o Novaku Đokoviću.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Novak Đoković je stigao do svog 10. Australijan opena i ukupno do svoje 22. Gren slem titlule, čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom u ovoj trci.

Sada su sve brojke na strani srpskog tenisera, koji je sada ponovo poveo pitanje ko je najbolji teniser u istoriji, jer ta trka sa Federerom i Rafom deluje da nikada nije prestala.

I sada će se povesti priča o tome kako Španac i Švajcarac imaju više navijača od Srbina, čija se popularnost dosta povećala posle dešavanja u Australiji prošle godine.

O ovoj temi je govorio i italijanski teniser Fabio Fonjini koji je potvrdio tezu da je Đoković najbolji teniser svih vremena.

„Novak je najbolji i to brojke potvrđuju. Samo, ujedno njega najmanje vole od te velike trojke. Teško je pronaći odgovarajući epitet za njega. Prošle godine nije igrao na dva grend slema i na četiri mastersa i opet je došao do završnog mastersa“, rekao je Fonjini za Gazetu delo Sport.

Italijan tvrdi da je Novak neuništiv i da je to što ga odvaja od drugih.

„Posle svega što je doživeo prošle godine u Majamiju Novak se vratio i ostavio trag. On, Rafa i Rodžer su monopolizovali svet tenisa i ispisali istoriju ovog sporta“, naglasio je Fonjini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.