Krajinović: Razočaran sam, nije me služio servis

Filip Krajinović nažalost nije uspeo da se plasira među četiri najbolja na Srbija openu.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Marko Djokovic/Starsport
Foto: Marko Djokovic/Starsport

Teniser iz Sombora je poražen od Matea Beretinija 6:4, 6:4 u meču u kojem je i pored toga što je rival dobro servirao, imao nekoliko brejk prilika.

Krajinović je u finišu drugog seta, pri servisu i vođstvu Italijana od 5:4, imao tri brejk lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi.

"On je veoma dobro servirao. Nekoliko puta, u situacijama kada sam vodio, on je odservirao as udarce. Jednostavno, nisam se ništa pitao. Mene nije služio servis, zasluženo je pobedio. Nije lako izgubiti 2:0, razočaran sam”, iskren je Krajinović.

Otkrio je i plan narednih turnira. Sledeći na redu mu je Minhen, potom ide na Masterse u Madrid i Rim. Još nije siguran da li će igrati na Beograd 2 turniru, nedelju dana pred Rolan Garos, iako se prijavio.

Stigao je da prokomentariše i italijanske tenisere sa kojima se sastajao ove sezone.

"Nisam dobro igrao protiv Fonjinija u Monte Karlu. Beretini je danas bio bolji, dobro je igrao. Janik Siner je takođe odličan igrač, biće u top 10 uskoro, želim mu sve najbolje”.

Ima jasan plan šta želi da ostvari u nastavku sezone.

"Glavni cilj ove godine mi je plasman u Top 20, nadam se da ću uspeti. Igraću na dosta turnira kako bih u tome uspeo. Takođe, voleo bih da se na nekom od gren slem turnira plasiram u drugu nedelju takmičenja. Imam 29 godina i vreme je za to. Volim da igram na svim podlogama, videćemo kako će sezona da se nastavi za mene”, zaključio je Krajinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.