"Novače, svetlosti naša – vekovima će se tvoja dobrota prepričavati"

Mlada srpska teniserka Fatma Idrizović emotivnom porukom se zahvalila Novaku Đokoviću na pomoći koju je poslao Novom Pazaru.

Izvor: B92
Podeli
Foto: TSS
Foto: TSS

Đoković je donirao 5.000.000 dinara ovom gradu kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa.

To je dotaklo 15-godišnju Fatmu koja mu se zahvalila preko društvenih mreža.

"Hvala svetlosti naša, naš Novače! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn. I kada smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja", napisala je Idrizovićeva.

Pročitajte još Ljajić: Hvala ti, brate moj; Đoković: Čast mi je i obaveza

"Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!",
dodala je mlada teniserka.

Idrizovićeva je velika nada srpskog ženskog tenisa. Višestruka je šampionka ove zemlje, a već je postala i članica Fed kup reprezentacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.