Nenadić otkrio zašto se vratio u reprezentaciju

Rukometaš Petar Nenadić nakon razgovora sa selektorom Tonijem Đeronom odlučio da se vrati u nacionalni tim.

MTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Selektor Đerona objavio je širi spisak od 35 igrača na koje računa na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će se u januraru 2022. godine održati u Mađarskoj i Slovačkoj, a na njemu se našao i Nenadić, koji prethodnih godina nije nosio nacionalni dres.

"Dugo me nije bilo u reprezentaciji i razmišljao sam neko vreme šta i kako. Nisam znao šta je pametno, ali posle razgovora sa Đeronom odlučio sam da se vratim. Srbije je moja ljubav i dres koji najviše volim, ali zbog svega pre sam se lomio. Međutim, dolazak Đerone i moja ljubav su na kraju presudil", rekao je Nenadić za Sportski žurnal.

Jedan od najboljih srednjih bekova istakao je da nije poenta što će se on vratiti u reprezentaciju već šta ostaviti momci koji dolaze.

"Kada je Đerona postao selektor, rekao sam da nije poenta priče to što ću se ja vratiti u reprezentaciju, jer ja ne mogu da igram još 100 godina. Biću tu da pomognem. Poenta je da ostavimo nešto momcima koji dolaze, da imaju nešto dobro i sistem koji radi. Videćemo šta će biti. Tu sam, pričao sam sa Djeronom pre dva dana, rekao sam da ću doći i da imam želju, tako da je to za mene gotova stvar", zaključio je Nenadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.