Vesti - Qatar 2022 -

Martinesu gluposti došle glave – klub želi da ga proda?

Menadžer Aston Vile Unai Emeri odlučio je da u zimskom prelaznom roku proda argentinskog golmana Emilijana Martinesa, prenosi španski portal "Fihajes".

Izvor: B92 Argentina
Podeli
 EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Martines je sa Argentinom nedavno osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru, ali se potom našao na meti kritika širom sveta zbog nedoličnog ponašanja tokom proslave šampionske titule.

Emeri je pre dva meseca preuzeo Aston Vilu, a nedavno je kritikovao argentinskog golmana zbog ponašanja po završetku Mundijala.

"Kada su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, kada se vrati u klub razgovaraću sa njim o nekim situacijama sa slavlja posle osvajanja titule. Kada dođe u naš klub, onda je naša odgovornost", rekao je Emeri pre nekoliko dana.

Martines je svojim odbranama briljirao na Mundijalu u Kataru, ali španski sajt tvrdi da njegov temperament i karakter nisu po ukusu Emerija, koji je čelnicima kluba saopštio da je u ovom trenutku najbolje za Aston Vilu da proda argentinskog golmana.

Emeri je navodno već pronašao zamenu za Martineza, a to je golman Sevilje i reprezentacije Maroka Jasin Bunu, koji je takođe briljirao na SP u Kataru. Sevilja za reprezentativca Maroka traži 40 miliona evra, a pregovori dva kluba trebalo bi da počnu početkom naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu