Vesti - Qatar 2022 -

Hazri: Ne vraćamo se kući spuštene glave

Tunis je pobedio Francusku sa 1:0, u poslednjem, trećem kolu Grupe C na SP, a strelac jedinog gola na meču bio je Hazri u 58. minutu.

Izvor: B92, Beta Francuska, Tunis
Podeli
Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu
Foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

* Kengurov skok u osminu finala, Francuzi izgubili

Posle pobede nad Francuskom Hazri je izjavio da uprkos pobedi "ostaje gorak utisak" jer njegova selekcija nije uspela da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva.

"Imali smo dobru igru, pokazali dobre stvari. Imali smo pravu timsku igru. Postoji razočarenje što pored četiri boda nismo uspeli da prođemo dalje i to ostavlja gorak ukus", izjavio je Hazri.

Tunis je takmičenje u grupi završio na trećem mestu sa četiri boda, iza Francuske i Australije, koje su sa po šest bodova izborile plasman u osminu finala.

"Srećan sam što sam narod Tunisa učinio ponosnim. Ispred nas su bili igrači visoke klase, ali mi se nismo obazirali na to. Nemamo na čemu da im zavidimo. Naša pobeda je zaslužena", dodao je on.

Tunis je u prvom kolu odigrao nerešeno sa Danskom, a u drugom je poražen od Australije.

"Francuski tim je pokazao da može do titule. Želim im da idu do kraja. Ako budu igrali kao u prva dva meča, mogu da odbrane titulu svetskog šampiona. Mi idemo kući, ali ne vraćamo se spuštene glave", rekao je Hazri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 103 idi na stranu