Al Smuđa - Qatar 2022 -

Argentinci došli biciklom u Katar i preko B92.net mole: Prodaćemo sve za kartu!

Zabavne su mundijalske priče, kao i potrage za njima, jer nikada ne znate na koga ćete da naletite.

SSIzvor: B92 Francuska, Argentina
Podeli
Foto: SS/B92.net
Foto: SS/B92.net

Zapravo su, na dan velikog finala između Argentine i Francuske, na mene naletela četvorica argentinskih navijača koja su, videvši da sam novinar, imali molbu za mene.

U pitanju je kvartet biciklista koji su došli na dva točka sa drugog kraja planete. Tačnije, početka tačka bila im je u Kejptaunu, Južnoj Africi, odakle im je do Katara bilo potrebno šest meseci okretanja pedala.

I evo ih, u samom centru Dohe, a njihova reprezentacija predvođena Lionelom Mesijem stigla je na 90 minuta od svetske titule.

Čitava Argentina sanja podizanje "zlatnog globusa", a u prvim redovima biće desetine hiljada prisutnih na stadionu "Lusail" od 16.00.

Međutim, pitanje da li i ova četvorica simpatičnih momaka, koji još uvek nisu našli ulaznice za istorijski meč, poslednji koji će Lionel Mesi igrati na Mundijlalima.

"Ako bilo ko može da nam pomogne, javite nam se na Instagramu, jutjubu, fejsbuku ili tiktoku", rekao nam je momak koji najbolje priča engleski jezik.

Znajući cene karata koje dostižu i pet cifara, pitao sam ga koliko je spreman da plati.

"Imamo novca za oko 1.500 dolara po karti. Ali, razmišljamo i da prodamo bicikle. Sve ću dati, samo da budem na stadionu!", poručio je i dodao:

"Obožavam Mesija. Živim svoj san, ali da bi on bio potpun moram da nađem kartu i da Argentina bude prvak sveta".

To su vam Argentinci...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 11 idi na stranu