Er Srbija sponzor Konjičkog kupa

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija novi je sponzor konjičkog Kupa Princa Pavla, koji će se održati 13. septembra u Zobnatici.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Kako se navodi u današnjem saopštenju, Etihad ervejz je potpisao zajednički sporazum sa AD Zobnatica i Er Srbijom o sponzorstvu takmičenja u konjičkom sportu Kup Princa Pavla - Zobnatica 2015.

Kup Princa Pavla obeležava povratak konjičkog sporta u Zobnatici posle gotovo jedne decenije. Ovogodišnji program se sastoji od osam trka i organizuje se u saradnji sa Beogradskim džokej klubom.

Dan konjičke trke, koji će otvoriti princeza Jelisaveta Karađorđević, ; uključivaće galopske i kasačke trke u kojima učestvuju vrhunski konji i poznati džokeji iz regiona Istočne Evrope.

Prema ugovoru o sponzorstvu, obe avio-kompanije su dobile pravo da dve najznačajnije galopske trke nose naziv "Etihad Milja" i "Er Srbija-Jadran II".

Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija je početkom nedelje odbio da oslobodi košarkašku reprezentaciju Srbije plaćanja viška prtljaga na putu do Berlina, gde učestvuje na Evropskom prvenstvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.