Beograd prestonica evropskog fitnesa i rekreacije

U Hali 5 Beogradskog sajma biće održan BELFIS, koji za cilj ima promociju fizičke aktivnosti, vežbanja i zdravog načina života.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Beogradski sajam fitnesa i rekreacije okupiće brojne stručnjake iz ove oblasti, a za posetioce je pripremljen izuzetno bogat program.

"Sajam će imati edukativni, izložbeni i promotivni karakter", počinje priču Miloš Bunić, direktor BELFIS-a.
"Velika nam je čast što će tokom trajanja sajma Beograd biti domaćin 12. Evropskog fitnes kongresa. Takođe, održaće se i drugi forum pod nazivom "Turizam i fitnes", koji je prošli put izazvao veliku pažnju. Kao i prethodnih godina, imaćemo izuzetno zanimljiva predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti fitnesa, koji će predstaviti najnovija naučna dostignuća u ovoj oblasti", ističe Bunić. Tokom dva dana trajanja Sajma fitnesa i rekreacije, posetioci će moći da isprobaju i pronađu idealan tip treninga za sebe. "Imaćemo izuzetno bogatu funkcionalnu zonu, u kojoj će se tokom celog dana vršiti radionice sa fitnes programima. Osim toga, posetioci će imati priliku da u Medical check point zoni izvrše medicinske provere i testiranja, koji su neophodni pre početka bavljenja bilo kakvom fizičkom aktivnošću. Davaće se saveti ne samo o pravilnom vežbanju već i o zdravoj ishrani, kao i prevenciji povreda", naglašava Bunić. Uz sve to, Sajam će svim posetiocima omogućiti kupovinu sportske opreme, rekvizita i suplemenata po povoljnijim cenama.
"Pozivamo sportiste, rekreativce, aktivne vezbače i sve one koji žele to da postanu, da nam se 14. i 15. oktobra pridruže u Hali 5 Beogradskog sajma. Na jednom mestu će moći da dobiju sve savete o zdravom načinu života", zaključio je Bunić.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.