"Jokić je ofanzivno bolji i od Brajanta"

Nik Rajt, poznati američki sportski novinar, dao je interesantno porađenje Nikole Jokića i velikih zvezda NBA.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Denver je ove sezone ponovo na putu da stigne do same završnice i po mnogima, imaju dobre izglede da osbrane šampionski prsten.

Rajt, u svom popularnom šou programu "First Things First", na Foks Sports 1 televiziji, kaže da veruje da je Jokić bolji ofanzivan igrao od mnogih, pa i od legenradnog Kobija Brajanta.

"Znam da će ljudi reći kako je čudno ovo što govorim, mada nisam voleo neke stvari ranije kod Jokića, pre nego što se potpuno pokazao u plej-ofu. Sada kada jeste, počinjemo da pičamo o ovome. Ako Denver opet uzme titulu, a nema mnogo sjajnih momaka koji su bili šampioni zaredom, Majkl, Rasel, morate da se vratite do Medžika, Ajezee, Džordana, Hakima, Šakila, Kobija Brajanta. I to je to! Jokić bi se priključio toj grupi", kaže Rajt.

On je potom svoje goste u programu, Krisa Brusara i Kevina Vajldsa, pitao da li su saglasni da je Jokić bolji od nekih velikih zvezda u ofanzivnom smislu.

"To je ono što želim da vas pitam: ofanzivne snage, najbolje ofanzivne snage u istoriji NBA, ikada. Ne ovim redom, ali to je lista. Medžik, Bird, Šek, Stef, Lebron i ovaj momak. Imam ga ispred Kobija, ispred Durenta, Dankana... Mislim da je on ubitačno ofanzivniji igrač od Kobija, Dankana ili Durenta", zaključio je Rajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 52 sledeca idi na stranu