Bogdanović dvocifren, Atlanta opet poražena od Bruklina

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović upisao je 13 poena u porazu Atlante od Bruklin Netsa (114:102).

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Hoksi su tako doživeli svoj drugi poraz u nizu od Bruklina od kojih su poraženi u prošlom meču.

Bogdanović nije imao blistavo šutersko veče, iz igre je imao 4/13, dok je van linije 7,25 pogodio tri puta iz osam pokušaja.

Od ostalih Marej je imao 20 poena uz 11 asistencija, Bej je upisao 20 poena, a Dindre Hanter je utakmicu završio sa 15 poena.

Kod Bruklina Mikal Bridžis je dominicao na ovom meču i ubacio je 38 poena, Džonson je imao 23 poena, dok je Klarkson upisao dabl-dabl učinak sa 12 poena i 13 skokova.

Mnogo bolji start utakmice su imali košarkaši Atlante koji su krajem prve četvrtine imali prednost od 13 poena prednosti. To vođstvo su uspeli da održavaju i tokom drugog perioda, ali je Bruklin uvek bio tu i nije dozvoljavao gostima da se značajnije odlepe. Pred kraj prvog poluvremena su došli do izjednačenja, a prednost posle 24. minuta igre je imala ekipa Atlante od svega dva poena prednosti 62:60.

To je samo bila najava šta ćemo gledati u drugom poluvremenu. Totalna dominacija domaćeg tima, koji je kako je vreme odmicalo sve više povećavao prednost, da bi u poslednjem kvartalu ona tokom celog trajanja bila dvocifrena. Košarkaši Atlante su totalno stali u napadu, nisu imali rešenja kako da se vrate u meč i poraz je bio neminovan.

Atlanti sada sledi novo gostovanje, i to u Medison Skver Gardenu ekipi Njujork Niksa. Bruklin Netsi će ostati u svojoj dvorani, jer im stižu Memfis Grizlisi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 52 sledeca idi na stranu