Kari zatrpao Vizardse samo u drugom poluvremenu VIDEO

Klej Tompson nije utakmicu počeo sa klupe, ali je bio najefikasniji u pobedi Golden Stejta u meču protiv ekipe Vašington Vizardsa 123:112.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Iskusni šuter je utakmicu okončao sa 25 poena, čime je nadomestio ne baš tako idealno šutersko veče Stefa Karija koji je ubacio 18 poena uz šut za tri 4/16.

Sem pobede, dobra stvar po Voriorse je ta što se Kris Pol posle sedam nedelja vratio na parket i to sa devet poena.

Kari čak nije upisao nijedan poen u prvom poluvremenu i to je prvi put posle novembra 2023. godine da se desilo jednom od najboljih košarkaša u NBA ligi.

Zato je svoju prvu trojku ubacio posle 53 sekunde trećeg perioda, koji su Voriorsi dobili sa 38:17 i tu praktično rešili pitanje pobednika.

Golden Stejt je tako došao do šeste pobede u poslednjih sedam mečeva.

Kod Vašingtona Kajl Kuzma je bio najefikasniji sa 27 poena i 12 skokova, Tajus Džouns je došao do rekorda karijere po broju asistencija (17). Marvin Begli i Kori Kispert su imali identičan broj poena 20.

Vizardsi su na ovom meču bili bez dvojice startera Denija Avdije i Bilala Kulibalija.

Košarkaši Bostona su ubacili svega pet trojki, ali im to nije smetalo da upišu ubedljiv trijumf na meču protiv Filadelfije. 117:99

Seltiksi su tako stigli do svoje 25 uzastopne pobede na svom terenu protiv rivala iz istočne konferencije.

Ponovo je Džejlen Braun dominirao na terenu sa 31. poenom, pratio ga je Džejson Tejtum sa 29 poena od kojih je 15 ubacio u poslednjem periodu.

Na drugoj strani Tejriz Meksi je predvodio goste sa 32 poena i pet asistencija. Fila tako za sada na utakmicama bez Džoela Embida ima učinak od četiri pobede i osam poraza.

Imao je Boston prednost od 53:51 na poluvremenu, ali je mnogo bolje ušao u drugi deo igre, gde je stekao ubedljivu prednost.

Međutim gosti su uspeli da se vrate i spuste prednost Seltiksa na svega dva poena prednosti, ali je onda na scenu stupio Tejtum i svojom serijom poena omogućio svom timu da dođe do novem pobede.

Na svom povratku na teren Enotni Edvards je bio najefikasniji sa 34 poena u pobedi sa 114:105.

Nisu Timbervuvlsi imali pomoć Taunsa na ovom meču koji je propustio iz privatnih razloga.

Njegov izostanak je nadomestio Rudi Gober koji je ubacio 13 poena uz 17 skokova i to protiv svog zemljaka Viktora Vembanijame.

Mladi Francuz je imao dabl- dabl sa 17 poena, i 13 skokova.

Od ostalih u ekipi Sparsa Devin Vasel je ubacio 21 poen, dok je Keldon Džonso imao 20 poena.

Minesota je tokom celog meča bila u prednosti, a veliki problem je mogao da bude kada je Edvards izvrnuo zglob. Uspeo je da još neko vreme ostane na terenu, ali je na kraju ipak napustio teren.

Ipak to nije omelo njegove saigrače da upišu novi trijumf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 58 sledeca idi na stranu