"Lebron je uništio takmičenje u zakucavanjima"

Čuveni sportski novinar Stiven A. Smit žestoko je kritikao Lebrona Džejmsa posle Ol-star vikenda koji je bio održan u Indijani.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/BRIAN SPURLOCK
EPA-EFE/BRIAN SPURLOCK

Legendarni novinar je imao najviše primedbi kralju košarke oko takmičenja u zakucavanjima, za koje smatra da je Džejms uništio ovaj spektakl.

"Lebron Džejms je direktno za to što je uništio takmičenje u zakucavanjima na Ol-star vikendu... Nisam završio i ne smejem se. Sve stvari koje je uradio tokom karijere, sve će nam to nedostajati kad nestane, cenimo njegovu veličinu, ali ova jedna stvar", rekao je Smit.

On je posebno apostrofirao podatak da je svaki vrhunski košarkaš barem jedanput učestvovao na ovom takmičenju.

"Svaki visoki skakač, svaki talenat na obruču, svaki nebeski letač, svi su bili je srećni da dobiju priliku da se takmiče na takmičenju u zakucavanjima. Sve je stalo kad je Lebron rekao "Ja to ne radim", a od te tačke, zvezde nisu htele da kao prioritet stavljaju ovo takmičenje. Takmičenje koje se događalo mnogo iza Lebrona" smatra Smit misleći na 2015. godinu, kada je Džejms jednostavno odbio.

U ovogodišnjem izdanju takmičenja u zakucavanju Mek Meklung je odbranio titulu, jer je u finalu bio bolji od Džejlena Smita, koji po mnogima nije trebalo da se nađe u poslednjoj seriji zakucavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 58 sledeca idi na stranu