Micić skroman u pobedi Hornetsa VIDEO

Košarkaši Šarlot Hornetsa su savladali Indijana Pejserse na domaćem terenu, rezultatom 111:102, u okviru NBA lige.

A.S.Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Vasilije Micić je upisao dva poena (1/3 iz igre) uz tri skoka i četiri asistencije za 21 minut igre.

Hornetsi su od njegovog dolaska upisali i drugu pobedu u nizu.

Ekipu Šarlota je do pobede predvodio Grent Vilijams sa 21 poenom, četiri skoka i tri asistencije, pratio ga je Majls Bridžis sa 20 poena, 10 skokova i sedam asistencija.

Dvocifreni su bili još Set Kari sa 18, Nik Ričards (9sk) sa 13, Brendon Miler 12, Kodi Martin i Tre Man (9sk, 7as) sa po 11 poena.

Kod Pejsersa, istakao se Majls Tarner sa 22 poena i pet skokova, Aron Nesmit 21 poenom i tri skoka, Paskal Sijakam sa 18 poena, pet skokova i četiri asistencije. Dabl-dabl učinak je imao Tajris Haliburton sa 13 poena, šest skokova i 12 asistencija, a dvocifren je bio još i Endrju Nembard sa 10 poena i sedam asistencija.

Utakmica je bila dosta izjednačena sa velikim brojem promena vođstva, da bi na kraju Hornetsi u poslednjem kvartalu došli do prednosti i zadržali je sve do kraja.

Šarlot pre Ol-stara dočekuje Atlantu i kapitena reprezentacije Srbije Bogdana Bogdanovića, koji je imao maestralnu partiju protiv Bulsa, dok Pejsersima u Indijanu dolazi Toronto.

Hornetsi su na 13. mestu Istoka sa 12 pobeda i 41 porazom, dok je Indijana sedma sa skorom 30-25.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 58 sledeca idi na stranu