Bogdanović i Embid saigrači? Filadelfija se raspituje

Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa, zanimljiva je opcija čelnicima Filadelfije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

* Ovakav Bogdanović ne može da prekine niz Bostona

Kako prenosi tamošnji novinar Kajl Njubek, pozivajući se na izvore iz NBA lige, Seventisiksersi su već okrenuli broj tima iz Džordžije kako bi saznali šta traže u zamenu za Bogdanovića.

Iako ne navodi precizan odgovor Hoksa, Njubek ističe da bi njihovi zahtevi bili poprilični kako bi uopšte i počeli da razmišljaju o Bogdanovoj selidbi.

Bogdanović ima ugovor do kraja sezone 2025/26, uz timsku opciju za produžetak na još jednu sezonu, tako da je Atlanta u sigurnoj poziciji kada je reč o košarkašu koji beleži poenterski najbolju sezonu karijere sa 17,1 poenom u proseku uz tri skoka i gotovo tri asistencije po meču.

Drugo ime koje se dovodi u vezu sa Filom, namerenoj da dobije kombo beka, je Malkolm Brogdon iz ekipe Portlanda. Brogdonu sleduje 22,5 miliona ove sezone i sledeće, a ni Trejlblejzeri nisu zainteresovani da ga trejduju, osim u slučaju primamljive ponude.

Kako dodaje Njubek, u Filadelfiji traže igrače koji su spremni da doprinesu odmah u plej-ofu, ali timovi zauzvrat zahtevaju više pikova prve runde ili dobro pozicionirani pik i nekoliko zamena.

Na to u Filadelfiji nisu spremni, uvereni da taj kapital može biti bolje iskorišćen i da će vredeti više pred novi draft.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 58 sledeca idi na stranu