Skromni učinak Micića u pobedi Oklahome, Toronto nemoćan protiv Hjustona VIDEO

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera došli su do pobede na svom terenu protiv ekipe Šarlota sa 126:106.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šaj Gildžus-Aleksander bio je po običaju najefikasniji u svom timu sa 31. poenom uz devet skokova, mladi centar Kris Holmgren je utakmicu završio sa 16 poena, dok je Kejson Valas postigao 12 poena.

Srpski košarkaš Vasilije Micić je za nešto malo više od 14 minuta ubacio samo dva poena i četiri asistencije, svoje minute na ovom meču je imao i Aleksej Pokuševski koji je imao četiri poena za tačno sedam minuta koliko je proveo na parketu.

Kod Šarlota Brendon Miler je bio najefikasnji sa 28 poena, Mekguvens je imao dobru utakmicu sa 15 poena, a Nik Smit Džunior je Oklahomi ubacio 12 poena.

Ekipa Torotno Reptorsa koju sa klup predvodi srpski trener Darko Rajaković doživela je težak poraz od Hjuston Roketsa 135:106.

Kod Reptorsa Harison Barns je bio najbolji sa 28 poena i sedam skokova, Imanuel Kvikli je sa 25 poena imao dobru utakmicu, dok je sem njih dvojice preostali dovicfeni bio Geri Trent Džunior koji je ubacio 12 poena.

Alperen Šengun je nastavio da igra u dobroj formi. Mladi turski centar je bio blizu trpl-dabla, jer je meč završio sa 24 poena i 13 skokova i osam asistencija. Vajtmor je imao jedan poen više, a utakmicu je počeo sa klupe, dok je Ejmen Tompson utakmicu završio sa 19 poena.

Srpski centar Boban Marjanović imao je svoje minute na ovom meču, on je proveo na parketu Tojota centra proveo nešto malo manje od četiri minuta.

Ponovo srpski košarkaš Nikola Jović nije imao svoje minute na meču Majamija protiv Vašingtona.

Jović je ponovo presedeo na klupi utakmicu svog tima protiv Vašingtona koji su Hiti dobili sa 110:102, a Erik Spolstra je na ovom meču koristio svega devet igrača, gde je najefikasniji bio Džimi Batler sa 24 poena i devet skokova. Sem Batlera. dvocifrenu utakmicu su imali i Bem Adebajo sa koji je ubacio 20 poena i imao je 14 skokova, Tajler Hirou i Teri Rozir su imali po 15 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 58 sledeca idi na stranu