Posle svađe umalo izbo Hakima: Takav sam nekada bio

Vernon Maksvel, popularni "Mad Max" govorio je o incidentu koji je imao sa Hakimom Olajdžuvonom.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sedrik Maksvel je poznat kao igrač "vruće glave" i bio je deo šampionske ekipe Hjuston Roketsa koja je 1994. godine osvojila šampionsku titulu.

Sredinom naredne sezone, Maksvel je bio trejdovan u Filadelfiju nakon serije jako loših rezutlata Roketsa i velikog incidenta sa Hakimom Olajdžuvono,.

"Gostovali smo u Sijetlu i igrali očajno u prvom poluvremenu. Dugačak je hodnik do svlačionice, a usput sam kukao da mi niko ne dodaje loptu, pljuvao po podu i ljutio se, i pratio me je sve vreme.U svlačionici sam stalno govorio da moraju da mi dodaju, a Hakim mi je rekao da prestanem i budem profesionalan.Rekao sam mu da ne želim da slušam to sranje i da mi doda loptu", počeo je Maksvel, nakon čega je "frka" i krenula:

"Ustao je, nagnuo se ispred mene i ošamario me. A gad ima tako tešku i tvrdu ruku da bi mogao njome da seče meso. Izbacio me je iz stolice, a ja sam je uzeo, bacio na njega i razbio staklo. Svi su se razišli, policija je ušla u svlačionicu sa izvučenim oružjem i rekla mi da se smirim. Nisam mogao da verujem, na poluvremenu profesionalne utakmice policija me je gađala. Govorili su mi da spustim nož jer sam imao komad stakla u ruci i hteo sam da izbodem tog gada. Ali svi su se razbežali tako da nisam mogao nikoga da stignem. Takav sam nekada bio",
završio je priču Maksvel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Durent ostaje!

Košarkaš Netsa Kevin Durent ostaće u Bruklinu i naredne sezone, stoji u zvaničnom saopštenju te ekipe.

NBA utorak 23.08. 17:28 Komentara: 10

Njujorška drama

Bruklin Netsi su odlučili da zadrže Kajrija Irvinga, dok je situacija sa Kevinom Durentom i dalje nejasna.

NBA utorak 23.08. 11:00 -> 11:15 Komentara: 3
prethodna strana 1 / 33 sledeca idi na stranu