Pokuševski može i na "petici" – svi pričaju o Holmgrenu

Košarkaši Oklahome ubedljivo su savladali Jutu rezultatom 98:77 u meču Letnje lige.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na parketu se obreo i Aleksej Pokuševski koji je na ovom meču igrao na poziciji centra. Srpski košarkaš je za 20 minuta upisao 11 poena (3/10 iz igre, 1/5 trojke) uz četiri skoka i dve asistencije.

Nije sve bilo ni dobro po nekadašnjeg igrača Olimpijakosa koji je "prodao" i nekoliko lopti, te je jasno da su stare bolje i dalje prisutne. Imao je tri izgubljene lopte, ali je isto toliko i "ukrao".

Više nego o njemu pričalo se o drugom piku sa ovogodišnjeg drafta i njegovom partneru u tzv. "Thin towers" duu Četu Holmgrenu koji je u svom debiju za 23 minuta upisao isto toliko poena, sedam skokova, šest blokada (rekord Letnje lige) i četiri asistencije. Vratio se i Džoš Gidi koji je ostvario dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 asistencija.

Dobru partiju su pružili i drugi rukiji Tandera, te je tako Džejlin Vilijams meč završio sa 17 poena, dok je Usmina Dieng zaokružio dvocifrene u toj ekipi sa 10.

Na drugoj strani u igru u redovima tima iz Solt Lejk Sitija Ksavijer Snid je ubacio 15, Homeslej je dodao 12, Batler i Robinson po 10. Boriša Simanić nije ulazio u igru, a isto tako ni Filip Petrušev za Filadelfiju u njihovom porazu od Memfisa 103:99.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 47 sledeca idi na stranu