Bridžis pretukao suprugu – kraj karijere? FOTO

Majls Bridžis, košarkaš Šarlot Hornetsa, nalazi se u jako lošoj situaciji zbog nasilničkog ponašanja.

SNIzvor: B92
Podeli
EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Krilni košarkaš Šarlota Majls Bridžis uhapšen je u sredu u Los Anđelesu zbog nasilja u porodici.

Kako prenose američki mediji, isprva neimenovana ženska osoba je zatražila bolničku pomoć nakon što je rasprava u utorak prerasla u fizički sukob, pa je zbog povreda morala da bude zbrinuta.

Radi se o Mišel Džonson koja sa NBA zvezdom Majlsom Bridžisom ima dvoje dece, a nakon nasilničkog ponašanja se Bridžis sam prijavio policiji i bio je pritvoren, a pušten je nakon što je platio kauciju od 130 hiljada dolara.

"Dozvolila sam nekome da uništi naš dom, da me zlostavlja na svaki mogući način i da traumatizije našu decu. Neću dozvoliti da neko ko može da uradi takve stvari prođe bez da se pokaje. Neću dozvoliti ljudima da me ućutkuju i da ga štite. Neću više da ćutim jer svoju decu cenim više od slike koja se stvara u medijima", napisala je Mišel, supruga Majlsa Bridžisa.

Njegov agent Rič Pol se nije oglašavao pa za sada nije poznato da li ima advokata, a ono što se trenutno priča u američkim medijima jeste njegova situacija sa ugovorom.

Bridžisu je saradnja sa Šarlotom gotova i postao je slobodan agent, a pošto uglavnom NBA liga ne toleriše ovakve stvari postoje velike šanse da više ni ne dobije ugovor.

Poznato je da mu Šarlot sigurno ništa neće ponuditi, ali za sada nema informacija o ostalim timovima i njihovim planovima sa Majlsom Bridžisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 47 sledeca idi na stranu