"Dobro je, Luka – dosta je"

Košarkaš Čikago Bulsa Nikola Vučević govorio je o Nikoli Jokiću i Luki Dončiću.

MTIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Upravo je Vučević, uz igrače Denvera i Dalasa, najveća NBA zvezda sa ovih prostora.

Vučević je priznaje da je dvostruki MVP najjače lige na svetu bolji od njega – u video-igricama.

"Pa da, neverovatno. Mali broj igrača je to uspeo i ti koji su to uspeli su najbolji igrači u istoriji NBA lige. On je promenio košarku, način na koji on igra, to niko do sada nije radio, pogotovo ne centar. Ta dodavanja, igra s takvom lakoćom, da tako razume igru. Imamo i dobar odnos, kad je bio Kovid igrali smo dosta video-igre jedan protiv drugog. I moram reći da je dobar, bolji je od mene, najviše volimo da igramo Counter Strike", rekao je Vučević za dnevnik "Nova TV".

Vučević kaže da nije nimalo lako igrati protiv takvih igrača.

"Pa, nije lako. Ali, posebno je igrati protiv igrača s ovih prostora. Lepo je da nas toliko ima i da imamo značajne uloge. Naravno, Jokić MVP, Luka među najboljim igračima tamo. Igrati protiv Luke... Ma, on je jedan od najboljih igrača u NBA. Uvek je to veoma težak zadatak."

Dončić je poznat po svom step-bek šutu.

"E, to je... Baš se sećam situacije iz Orlanda prošle sezone. Igramo mi, udvajamo ga, a on dva tri puta za redom krene u step-bek i pogodi trojku. Rekao sam mu, ma dobro je više Luka, dosta je, tri zaredom.. A kaže on, šta ću vam kad me šalete ulevo. Veliki igrač", istakao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Odlazak Jokićevog "Kobija"

Dugo osporavani Vil Barton više nije član Denver Nagetsa, a Harison Vind, novinar koji prati tim iz Kolorada, nam donosi kratku priču o njemu.

NBA četvrtak 30.06. 08:50 -> 12:09 Komentara: 20
prethodna strana 1 / 57 sledeca idi na stranu