Ko će svirati Džez u Juti?

NBA franšiza Juta Džez u potrazi je za novim trenerom.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako smo nedavno i pisali, Kvin Snajder je odlučio da napusti klupu Jute Džez i ekipa iz Solt Lejk Sitija u potrazi je za novim šefom stručnog štaba.

Adrijan Vojnarovski, dobro obavešteni košarkaški novinar, javlja da su poznati kandidati za novog trenera Jute i među njima ima veliki broj interesantnih imena.

Svakako se tu izdvaja Džoni Brajant, asistent Toma Tibodoa u Njujork Niksima i čovek koji je izdigao Donovana Mičela od talentovanog košarkaša do NBA zvezde.

Kako je Vojnarovski pisao, Mičel se "ozbiljno zalaže" za to da Brajant zapravo i postane novi trener jer je navodno bio veoma nezadovoljan što je dozvoljeno da Kvin Snajder ode, a postoji i istorija njegovih sukoba sa centrom Rudijem Goberom.

Osim Džonija Brajanta, kandidat je i Teri Stots, doskorašnji trener Portland Trejlblejzersa koji je zbog loših rezultata i generalno loše situacije u timu iz Oregona napustio ekipu.

Na intervjuu će se pojaviti Vil Hardi i Džo Mazula iz Boston Seltiksa, Čarls Li iz Milvoki Baksa, ali i Aleks Džensen jedan od asistenata Kvina Snajdera koji može da dobije unapređenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Odlazak Jokićevog "Kobija"

Dugo osporavani Vil Barton više nije član Denver Nagetsa, a Harison Vind, novinar koji prati tim iz Kolorada, nam donosi kratku priču o njemu.

NBA četvrtak 30.06. 08:50 -> 12:09 Komentara: 20
prethodna strana 1 / 57 sledeca idi na stranu