Diplomatski pasoši za vicešampione sveta

Reprezentativci Srbije koji su bili deo tima na prošlogodišnjem prvenstvu sveta u Manili, dobili su diplomatske pasoše Republike Srbije.

Izvor: B92
Podeli
KSS
KSS

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ugostio je delegaciju Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem.

Tom prilikom, ministar Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio se na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta.

Predsednik KSS Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diolomatskim pasošima.

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova predstavljali selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci: Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu