Zvezda odbranila Kup – Obradović o državnom projektu i sudijama; Sferopulos ponosan

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća, pošto su u finalu pobedili Partizan 85:79 posle preokreta.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crveno-beli odbranili su trofeja i došli su do 10. pehara na Kupu i tako su povećali prednost nad "večitim" rivalom, koji je osam puta bio pobednik Kupa Koraća.

Trener Crvene zvezde Janis Sferopluos bio je ponosan posle prvog trofeja sa timom sa Malog Kalemegdana, a grčki stručnjak čestitao je svim igračima i zaposlenim u klubu na osvajanju pehara.

Željko Obradović posle čestitka na račun rivala, govorio je o tome da sudije nisu bile dorasle da sude finale Kupa Koraća.

Trener Partizana govorio je i o istrošenim limitima i tome da očigledno nema uticaj na tim, kao i da je dobro što sledi reprezentativna pauza, kada će morati da razmisle šta će i kako će.

Obradović je rekao da je najveća laž da je Partizan državni projekat i zamolio je ljude iz kluba da izađu sa podacima o budžetu.

Plejmejker Zvezde Miloš Teodosić, MVP finala, čestitao je Partizanu na dobroj utakmici i dodao da mu trofej Kupa sa Zvezdom veoma znači.

Luka Mitrović istakao je da je derbi bio "ulična borba", kao i da dugo nisam video Teodosića tako motivisanog.

Bek Partizana Aleksa Avramović rekao je da tim silno želo da uzme Žućkovu levicu, kao i da je pad koncntracije u drugom polovremenu došao kao rezultat te pre velike želje.

Sva dešavanja iz niškog Čaira mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu