FMP – Partizan na TV B92

U subotu od 21.00 će se u dvorani u Železniku odigrati novi ABA derbi između FMP-a i Partizana.

SSIzvor: B92
Podeli

Direktan prenos utakmice ljubitelji košarke u Srbiji mogu da gledaju na televiziji B92.

FMP dočekuje šampiona Jadrana sa skorom 3-6 i, kako je najavio trener Nenad Stefanović, potpuno rasterećeno.

"Lično kao trener uživam u ovakvim utakmicama i voleo bih da i moji igrači to urade. Igramo protiv aktuelnog šampiona ABA lige koji je povratkom povredjenih igrača podigao formu u poslednjim utakmicama. Jasno je da su oni apsolutni favoriti. Želimo da izmerimo snage sa evroligaškom ekipom i da prosto vidimo na čemu treba da radimo u narednom periodu. Želimo da iskoristimo utakmicu da bismo na mečevima koji su bitniji i realniji za nas da pobedimo bili na odgovarajućem nivou", istakao je Stefanović.

Njegov kolega Željko Obradović najavio je da će njegovi igrači, samo dva dana nakon meča protiv Panatinaikosa koji su dobili posle produžetka, imati pun respekt za rivala.

"Maksimalno poštovanje prema protivniku. Videćemo na treningu ko kakve probleme ima. Kaminski ima, ne znam da li ima još neko. Videćemo da se pripremimo sa jednim treningom i sutra još jednom sa pričom i da probamo da odigramo dobru utakmicu, u programu koji znate, a to je da sledeće sedmice imamo dupli program Evrolige, Monako pa Milano", rekao je Obradović.

Partizan ima šest pobeda i čak tri poraza, pa se može reći da je svoje kredite u ABA ligi već "ispucao".

Sudijsku trojku u Železniku činiće Saša Pukl, Sašo Petek i Dragan Porobić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.