"Da ne pravimo greške kao protiv Partizana"

Košarkaš Borca Ronaldo Segu rekao je da veruje da njegova ekipa u predstojećoj utakmici ABA lige protiv Budućnosti neće praviti greške kao protiv Partizana.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Ne želim da se previše osvrćem iza, jer smo u Beogradu odigrali zaista loše. Međutim, iako smo ubedljivo poraženi, u susretu sa Partizanom smo mogli puno da naučimo. Verujem da smo svi u ekipi izvukli pouke iz ovog bolnog poraza, tako da ćemo sve greške i propuste ispraviti već u sledećoj utakmici", rekao je Segu, prenosi klub.

Košarkaši Borca dočekaće u subotu ekipu Budućnosti, u utakmici desetog kola ABA lige.

Posle ubedljivog poraza u prošlom kolu od Partizana, čačanski tim je deveti na tabeli sa skorom 4/5, dok je Budućnost peta sa šest pobeda i tri poraza.

"U subotu nas očekuje novi izazov protiv još jedne odlične ekipe iz samog vrha tabele. Očekujem da se pregrupišemo, pripremimo najbolje što je možemo, a onda izađemo na teren potpuno spremni", rekao je Segu.

On je naveo da je ekipa dobro trenirala tokom sedmice i da su analizirali narednog protivnika i uočili sve njegove prednosti i mane.

"Siguran sam da nećemo dopustiti da nam se dogodi onakav pad u igri kao pre nekoliko dana. Budućnost je odlična ekipa, jedna od najboljih u ABA ligi, ali igraćemo pred svojim navijačima, što je naša velika snaga", rekao je plejmejker Borca.

Utakmica Borac - Budućnost na programu je u subotu od 19.00 u Čačku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.