Obradović: Promenili smo sistem

Košarkaši Partizana bili su ubedljivi u utakmici devetog kola ABA lige upisali ubedljivu pobedu protiv Borca iz Čačka sa 101:56.

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno.beli su tako stigli do šeste pobede u regionalnom takmičenju i sada se nalaze na četvrtom mestu tabele.

Trener Partizana Željko Obradović čestitao je Borcu i poželeo dosta sreće u nastavku šampionata i rekao da je njegov tim bio primoran da na ovom meču igra sa visokom postavom.

"Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja protiv ekipe Borca koju smo uspeli da usporimo. Istovremeno, čestitam Borcu na svemu što je uradio u dosadašnjem delu sezone i mom Borcu želim sve najbolje u nastavku sezone“, naglasio je Obradović, pa nastavio:

"Ostali smo sa samo pet igrača na bekovskoj liniji i zbog toga smo promenili sistem igre, forsirali smo višu postavu tokom meča, što je donelo željeni rezultat".

Obradović je na kraju konferencije za medije spomenuo još jednom čačanina, Darka Rajakovića kome je poželeo mnogo sreće sa Toronto Reptorsima.

"Čestitao sam Darku na izboru za prvog trenera NBA ekipe. Često smo u kontaktu. Ritam je takav da pratim koliko stižem, a stižem dosta. Raduje me kada beleži dobre rezultate, a njemu, kao i Borcu zaista želim sve najbolje“, rekao je trener Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu