Itudis na laptopu pokazivao sporne situacije VIDEO

Trener Fenerbahčea, Dimitris Itudis je bio vidno nezadovoljan onim što je video na trećoj utakmici polufinala turske lige koju je njegov tim izgubio od Efesa.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog toga je grčki stručnjak posle utakmice pred televizijske kamere izašao pripremljen sa laptopom na kome je pokazivao sporne situacije sa meča.

Iskreno, verujem da je trebalo da pričamo, da smo obojica trenera u obavezi da se pojavimo i pričamo. Došao sam iz poštovanja. Pre svega, čestitam Efesu na pobedu, pokušaćemo da pobedimo u četvrtoj utakmici, rekao je Itudis, a onda je prešao na stvar.

Danas smo videli drugačiji kriterijum sudija. U važnoj utakmici sa toliko kvaliteta na obe strane, da jedan tim izvede 32, a drugi 12 slobodnih bacanja zaista otvara mnoga pitanja. Vratio bih se na drugu utakmicu. Igrač Efesa je dva puta gestikulirao ka tribinama i nije bio sankcionisan. Gudurić je bio kažnjen zbog svoje reakcije u meču sa Tofašom. Kada je Vil Klajburn pogodio trojku u drugom meču, na semaforu je bilo 0,3 sekunde, a mi ih nismo dobili. Danas nam nisu dali da izvršim izmenu kada mi je to bilo važno. zaključio je trener Fenerbahčea.

Fener je imao veliku šansu da odnese pobedu na ovoj utakmici. U poslednjoj deonici su imali osam poena prednosti koju nisu uspeli da sačuvaju i sada Efes u narednom meču može da pobedom ode u finale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu