Oglasio se prvi čovek ABA lige – Hteo sam da održim sastanak, ali...

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem u kojem je najavila da će finale ABA lige igrati tek posle završetka finalne serije KLS.

Izvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Tim povodom se oglasio prvi čovek ABA lige, Đorđije Pavićević.

"Sa mnogo entuzijazma sam preuzeo ulogu predsednika ABA lige u sezoni koja se polako bliži kraju. Imao sam veliku želju, volju i energiju da ligu i takmičenje dovedemo na nivo kakav je u svim evropskim takmičenjima, uključujući i Evroligu. Pre početka plej-ofa nastojao sam da održim sastanak ili Skupštinu sa svim klubovima, ali…“, nalasio je Đorđije Pavićević za Sport Klub, pa nastavio:

"Ali, iz raznoraznih razloga do pomenutog sastanka nije došlo, usledila su odlaganja utakmica i sada se nalazimo tu gde se nalazimo. Meni mandat ističe u junu, a u ovom momentu jedino mogu da se nadam i verujem da će sezona biti privedena kraju, a da će biti izvučene pouke za period koji sledi, jer ABA liga može da bude organizovana kao i sve ostale evropske lige, kao i najprestižnije takmičenje, Evroliga“, zaključio je prvi čovek ABA lige.

Kako sada stvari stoje, jasno je da će se treća utakmica u polufinalnoj seriji između Partizana i Cedevita Olimpije igrati šestog juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.