"Uz malo sreće mogli su do plej-ofa"

Košarkaši FMP-a u 23. kolu ABA lige igraju protiv Cibone.

Izvor: B92
Podeli
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Meč se igra u Zagrabu u ponedeljak od 18 sati, a trener FMP-a Nenad Stefanović nada se da će njegov tim ostvariti pozitivan razultat na gostovanju.

’’Kao što sam i za prošlu utakmicu govorio, ostajem pri tome, da je Cibona uz malo sreće mogla do plej-ofa ove godine. Njihove igre i pobede koje su imali uključujući i onu nad evroligašem potvrđuju da imaju izuzetnu sezonu i sve čestitke momcima i treneru Sesaru. Što se nas tiče, vidi se po atmosferi i radu na treninzima da nam je mnogo značila pobeda protiv Zadra. Sada smo daleko rasterećeniji i trudićemo se da iz utakmice u utakmicu podižemo formu za mečeve koji nas čekaju u plej-ofu. Želimo da na krilima te pobede nastavljamo da rastemo i razvijamo se kao tim jer je ovo faktički novi tim u poslednja dva meseca", rekao je Stefanović.

Košarkaš Pantera Čarli Mur obećava veliku borbu od početka meča.

''Želimo da od prvog momenta utakmice izađemo na teren maksimalno fokusirani na sve zadatke u napadu i odbrani. Znamo da je Cibona veoma talentovana ekipa pa nam je primarno da budemo agresivni u odbrani. Oni vole igru u tranizicji i uzimaju veliki broj šuteva za tri poena, ali je činjenica da imaju igrače u sastavu koji doprinose na različite načine i to im je sigurno najveći timski kvalitet", poručio je Mur.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.