"Evrobasket? Ne mislim da je fijasko, ali jedna stvar mi se ne sviđa"

Dejan Bodiroga, proslavljeni srpski košarkaš, rekao je da ne smatra da je fijasko ispadanje Srbije u osmini finala Evrobasketa.

PTIzvor: B92
Podeli
Srdjan Stevanovic/STARSPORT
Srdjan Stevanovic/STARSPORT

* Bodiroga najavio novi format EL: Dva mesta klubovima ABA? Videćemo

Na konstataciju novinarke da je u Berlinu doživen fijasko, živa legenda srpske košarke se nije saglasila.

"Ne mislim da je fijasko, rezultatski neuspeh jeste, ali gledam pozitivne stvari. Odigrali smo dve važne utakmice protiv Turske i Grčke za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje su posle automatski kvalifikacije za Olimpijske igre", rekao je Bodiroga.

"U grupnoj fazi smo odigrali dobro, dominantno, čak smo protiv Italije 25 minuta kontrolisali igru, imali deset poena razlike, ali desila se blokada koja nas je odvela u poraz", dodao je Bodibond u Dnevniku televizije Nova S.

Bodiroga je apostrofirao da je falio Bogdanović i da bi sa njim sve bilo drugačije.

"Zbog tih petnaest minuta ne možemo da kažemo da je sve bilo loše, igrači su se ponašali fantastično. Dobili smo Jokića, dobili smo neke nove igrače, falio je Bogdanović koji je jako važan igrač. Takođe i Bjelica. Bogdanović je jedan od lidera tima i sa njim bi bilo drugačije. Ne možemo sve da stavimo sve u tih petanest minuta. Očekivali smo više, nadali se više...", rekao je.

Bodiroga je potom pomenuo stvari i koje mu se nisu svidele.

"Ono što mi se ne sviđa jeste da košarka i naša košarkaška porodica stvari su uvek rešavale u kući, tako da neke stvari koje su izašle van toga...", rekao je Bodiroga kada ga je voditeljka prekinula i pitala: "Mislite na medije?".

"Mislim na stvari koje nemaju veze stvari sa ovim... Uvek smo ih rešavali u kući", ostao je zagonetan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.