Radonjić o odlasku iz Zvezde, Obradoviću, PAO...

Doskorašnji trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, govorio je o odlasku iz beogradskog kluba, kao i šta mu je Željko Obradović poručio prilikom potpisa za PAO.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srđan Stevanović/Starsport
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Novi strateg grčkog Panatinaikosa, poručio je za Eurohoops kako je relativno brzo doneo odluku da dođe u velikana iz Atine.

"Par dana mi je bilo potrebno da donesem odluku. Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom, dobio ponudu Panatinaikosa, posle čega sam došao ovde."

Na pitanje zašto je napustio klub sa Malog Kalemegdana, Radonjić kaže:

"Vidite, kada se završila sezona razgovarao sam sa njima…Uostalom meni je istekao ugovor, stigao je poziv od Panatinaikosa, svaka mogućnost je bila na stolu, ali sam ja kroz par dana odlučio da to bude PAO."

Krajnje ciljeve Panatinaikosa nije mogao da definiše.

"Mislim da u ovom trenutku nije pravi tajming da govorimo o konačnom cilju. Nisu svi igrači u treningu, nisu nam svi ni bili dostupni tokom priprema. Želimo da potpišemo još jednog visokog igrača. Mislim da bi bilo najbolje da o ovome govorimo posle par mečeva, kada svi budemo na okupu i vidimo na čemu smo. I dalje smo na tržištu.”

Crnogorski stručnjak se posle potpisa za grčki klub video i sa Željkom Obradovićem.

"Video sam se sa njim u Antaliji posle potpisa ugovora. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje u novom klubu,” rekao je Radonjić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.