Nemanja Nedović se vraća u Zvezdu?

Košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović nalazi se pred povratkom u Crvenu zvezdu, piše "Mozzart Sport".

Izvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pomenuti portal prenosi kako se očekuje da iskusni bek uskoro potpiše ugovor koji će ga vratiti na Mali Kalemegdan, a detalji saradnje za sada nisu poznati.

Grčki "Sportlive" dodaje da će šampion ABA lige morati da plati Panatinaikosu 300.000 evra na ime obeštećenja,

Zvezda je posle triple krune pretpela velike gubitke i rasformiranje šampionskog tima odlascima trenera Dejana Radonjića, Dejana Davidovca i Ostina Holinsa. Ipak, čini se da će crveno-beli sada imati razlog i za radost.

Nedović je već dve godine u grčkoj prestonici i imao je opciju u ugovor da ostane u "OAKA" areni na još godinu dana. Prema svemu sudeći do toga neće doći i osvajač srebrne medalje u Riju 2016. godine se vraća u klub u kom je ponikao i nastupao od 2008. do 2012. godine. Navodno, ima do 20. jula da donese konačnu odluku.

Od odlaska iz Beograda put ga je vodio preko Lijetuvos Ritasa, Golden Stejta, Valensije, Unikahe i naposletku Panatinaikosa. U zelenom dresu je u proseku beležio 14,3 poena i 3,2 asistencije u prošlosezonskom izdanju Evrolige.

Podsetimo, on bi bio drugi povratnik u srpsku košarku ovog leta nakon što se Danilo Anđušić vratio iz Monaka u Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.