Ponovo veliko priznanje za Zvezdu od Evrolige

KK Crvena zvezda osvojio je treće mesto za najbolji marketing i poslovnu strategiju za projekat "Zajedno rastemo", objavila je Evroliga.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda četvrti put u poslednjih šest godina završava u samom vrhu Evrolige kada je u pitanju marketing, a treći u poslednje četiri godine.

"Veliki rad, trud i konstantan napredak još jedom su prepoznati od strane Evrolige kada je u pitanju KK Crvena zvezda", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

"Već po tradicji KK Crvena zvezda mts je ušao u finale ovog izbora, pošto su očekivanja sada visoka, a lestvica postavljena isto tako visoko, možemo reći bazirajući sve na uloženom radu i vremenu, da smo očekivali uspeh", dodaje se.

Koliko se rad ove vrste i napredak kluba na tom polju priznaje, najbolje govori i podatak da su u samom vrhu konstantno samo tri kluba – Anadolu EFES, Žalgiris i Crvena zvezda.

U zvaničnom obrazloženju Evrolige navodi se da je KK Crvena zvezda ove sezone osvojila treće mesto za najbolju marketing i poslovnu strategiju za projekat „Zajedno rastemo“.

Sa ciljem izgradnje mlade baze navijača, projekat se fokusirao na edukaciju navijača o istoriji kluba kroz ekskluzivno kreirani digitalni sadržaj kratkog formata. U danima utakmica, Zvezda je pokrenula i ‘Junior tribinu’, radeći sa klupskim partnerom IDEA na nadogradnji ovog prostora za mlade navijače, obraćajući im posebnu pažnju i vodeći računa da nikada ne napuste arenu praznih ruku. Klub je organizovao i nekoliko grupnih poseta, gde su deca iz svih delova Srbije bila pozvana da prisustvuju utakmicama, gde su mogli da uživaju u aktivnostima kao što su 3D projekcija i mapiranje terena, muzičkog kornera, DJ nastupima, šou robota, izazovima veština, partnerskim aktivacijama. Takođe, organizovani različiti događaji za najmlađe, uključujući e-sport turnire, ANGT turnir za mlade košarkaše, aktivnosti One Team-a i sportske konferencije za studente i one koje zanima rad u sportu“ navodi su u obrazloženju nagrade, koju je predstavnik Evrolige uručio direktoru marketinga Kluba Janku Stankoviću.

"Predstavnici KK Crvena zvezda mts nalaze se u Barseloni gde već drugi dan učestvuju u svim aktivnostima koje svake godine služe da „uvedu“ sve klubove u novu takmičarsku sezonu, u kojoj će jedan od učesnika biti i KK Crvena zvezda", piše u zaključku na zvaničnom sajtu aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu