"Ne žalimo se, iako smo imali težak period"

Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da je iza njegove ekipe težak period.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Posle pauze duge više od 20 dana, Borac sutra nastavlja borbu u ABA ligi kada će gostovati Megi u Beogradu.

"Nakon više od 20 dana došao je konačno trenutak da odigramo jednu utakmicu. Nije nam lako, jer se mnogo igrača tek nedavno oporavilo od korone, a nisu nas zaobišle ni povrede. Bilo je momenata kada smo jedva uspevali da napravimo trening sa svega pet-šest košarkaša", rekao je Marinović za klupski sajt.

"Sve u svemu, težak period je iza nas. Ali ne možemo da se žalimo, jer su mnoge ekipe bile u istoj ili sličnoj situaciji", dodao je trener Borca.

Govoreći o Megi, Marinović je naveo da je to ekipa sastavljena od mladih i izuzetno talentovanih igrača, odnosno da je ekipa koja ima "najveću perspektivu u ligi".

"To je pokazala tokom sezone, naročito na svom terenu, gde je perfektna i neprikosnovena. Utakmica protiv Partizana je pokazala da se u Megi odlično radi. Ima program koji traje godinama i koji odlično funkcioniše. Takodje, vodi je kvalitetan trener", rekao je on.

Marinović je dodao i da nije od male važnosti to što je Mega, tokom iznenadne pauze na kojoj je bio njegov tim, odigrala dve utakmice.

"Mega će sigurno želeti da ponovo pokaže sve što zna i revanšira nam se za poraz iz prvog dela sezone. Zbog svega što sam rekao, smatram da je u ovom momentu Mega favorit. Ali nema predaje, naša dužnost je da izadjemo na teren i pružimo svoj maksimum", zaključio je Marinović.

Utakmica Mege i Borca na programu je u nedelju od 12.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu