Radonjić pred Olimpijakos: Da pokušamo

Čeka nas meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

SNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
foto: Djordje Kostic / STARSPORT
foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Dejan Radonjić je govorio na konferenciji za medije uoči gostovanja Olimpijakosu u 28. kolu Evrolige.

"U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos, tim sa kvalitetom ogromnim iskustvom, igračima koji su ostvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Aleksa Uskoković ističe da je Olimpijakos vrlo kvalitetna ekipa i da posebno igra dobro kod kuće u Pireju.

"Iako gubimo utakmice u neizvesnim završnicama, bez obzira na sve ove velike probleme, čini mi se da napredujemo konstantno, kao da će doći taj momenat, i očekujemo ga što pre, kada ćemo moći da „prelomimo" ovakve neizvesne utakmice i da pobedimo. Znamo svakako da će biti teško, ali očekujem da možemo da pobedimo u Atini", rekao je Uskoković koji igra debitantsku sezonu u Evroligi.

"Imam veliku podršku saigrača i trenera, uživam u svakom minutu i sekundu na parketu, i sve mi deluje pomalo nestvarno. Nadam se da ću kroz sve te utakmice i iskustvo koje stičem još više napredovati", rekao je mladi bek Crvene zvezde.

Olimpijakos trenutno ima skor 11-16, Crvena zvezda 7-20, a duel dva tima igra se sutra od 20 sati u dvorani "Mira i Prijateljstva".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu