Obradović otkrio cilj pred Efes

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj ritam protiv Efesa u Evroligi.

MTIzvor: B92
Podeli
Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo. Važno mi je, što uvek ističem, da pokažemo dobro lice, pokazali smo da sa svima možemo da igramo i da imamo kvalitet. Nadam se i da ćemo pronaći tu dodatnu energiju koja će nam biti izuzetno važna, jer će nam ovo biti deveta utakmica u periodu od samo 20 dana, što je ogromno opterećenje za ekipu", rekao je Obradović za sajt kluba.

Zvezda će u četvrtak od 19.00 dočekati Efes u dvorani "Aleksandar Nikolić", u 11. kolu Evrolige.

"Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama", kazao je Obradović.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac je rekao da Zvezdu čeka teška utakmica.

"Ove godine nisu startovali prema planu, imaju već četiri poraza, ali zna se šta im je cilj, šta mogu i kakav kvalitet poseduju. Imaju nekoliko povredjenih igrača, ali i bez njih to je vrlo jaka ekipa koju predvodi Šejn Larkin. Moerman, Simon, Anderson... Ne znate odakle preti veća opasnost. Naše je da se dobro pripremimo, nismo imali mnogo prostora, otežavajuća okolnost je i da smo se mnogo potrošili u prethodne dve i po nedelje, ali igraćemo čvrsto i želimo da ovaj izuzetno težak period koji je iza nas završimo na najbolji mogući način", rekao je Davidovac.

Zvezda će protiv Efesa biti bez Boriše Simanića i Alekse Radanova, dok je upitan nastup Lengstona Hola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.