Cibona proglasila "veliku pobedu" iako je izgubila

Košarkaški klub Cibona proglasio je pobedu u utakmici protiv Zadra iako je tu utakmicu izgubio.

LNIzvor: B92, zvanični sajt
Podeli
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Zadar je u drugom kolu hrvatskog prvenstva na domaćem terenu bio bolji rezultatom 73:70.

Najefikasniji bio je Junaković sa 15 poena, Vuković je imao 14, dok su se na drugoj strani najbolje pokazali Prkačin i Dreznjak sa po 12.

Ipak, to nije ono o čemu se priča na društvenim mrežama.

Na zvaničnom sajtu tima iz Zagreba nakon meča je osvanuo naslov: "Velika pobeda Cibone!".

"Usprkos svim nesrećama koje su u poslednje vreme zadesile mladu i talentovanu ekipu Cibone, počevši od toga da je gotovo cela ekipa bila zaražena koronavirusom, da su im poremećene kompletne pripreme i da su na utakmicu u Zadar morali doći sa svega nekoliko treninga pod maksimalnim opterećenjem i nijednom pripremnom utakmicom u poslednjih mesec dana, srčani i motivisani 'vukovi' su izašli na parket i vodili gotovo celu utakmicu.

Prvo poluvreme Cibona je izgledala nadmoćno i imala svoje najveće vođstvo od +14 (24:10), a na poluvreme je otišla sa +7. Prednost je čuvala sve do druge polovine četvrte četvrtine kad je igrače stigao umor, očekivano je ponestalo snage i koncentracije i Zadar je preuzeo vođstvo koje je čuvao do kraja utakmice.

Zato je ovo jedna velika pobeda ove mlade ekipe. Danas su u Zadru pokazali kako se gine za dres Cibone!", piše na zvaničnom sajtu Cibone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.